Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ: Το top 10 της 11ης αγωνιστικής


Με τον Σπύρο Παπανικολάου να πραγματοποιεί μαγική εμφάνιση βοηθώντας τα μέγιστα τον ΑΓΣΙ (U 20) να φτάσει στην 5η του νίκη, αλλά και πολλές ακόμα εντυπωσιακές ατομικές εμφανίσεις που σημειώθηκαν στα παρκέ της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ, ολοκληρώθηκε η 11η αγωνιστική στον Βόρειο όμιλο. Πάμε να δούμε μέσω top 10 τις καλύτερες.

#10 Νεδέλκος (Ιόνιος, 17 πόντοι)/Τσιλιγιάννης (Αίας Άρτας, 17 πόντοι)

Ο Ιόνιος ηττήθηκε στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής από το Καναλάκι με 68-66. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Παναγιώτη Κοντογιάννη ο Στέφανος Νεδέλκος με 17 πόντους.

Ήττα και για τον Αίαντα Άρτας από τον Σπάρτακο με 67-60, με τον Τσιλιγιάννη να έχει 17 πόντους.

#9 Ντόντης (Θρύλος Ιωαννίνων, 21 πόντοι)

Παρά την πολύ καλή εμφάνιση του Βαγγέλη Ντόντη, ο Θρύλος Ιωαννίνων δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Α.Γ.Ο.Φ. 21 πόντους με 2 εύστοχα τρίποντα είχε ο ψηλός της ομάδας του Δημοσθένη Ντάσιου.

#8 Αναγνώστου (Δόξα Άρτας, 22 πόντοι)

Οι Αρτινοί ήταν ευθέως ανταγωνιστικοί απέναντι στον ΑΓΣΙ (U 20) όμως δεν τα κατάφεραν, γνωρίζοντας την ήττα με 84-76. 22 πόντοι για τον Αναγνώστου, που όμως δεν ήταν αρκετοί για να φύγει με το ροζ φύλλο από τα Γιάννενα η Δόξα. Έναν ακόμα παίκτη της ομάδας από την Άρτα θα συναντήσουμε στη συνέχεια σε πιο ψηλή θέση.

#7 Χαρίτος (ΑΓΣΙ U 20, 18 πόντοι)

Απόλυτα καθοριστικός ο Χαρίτος στη νίκη της ομάδας του επί της Δόξας Άρτας, έχοντας 18 πόντους με 3 εύστοχα τρίποντα. Πολλά μεγάλα καλάθια στην τρίτη περίοδο, εκεί που οι Γιαννιώτες κατάφεραν να πάρουν τα ηνία του παιχνιδιού.

#6 Σβώλης (ΑΓΣΙ U 20, 19 πόντοι)

Μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση με τη φανέλα του ΑΓΣΙ (U 20) για τον Γιώργο Σβώλη που είχε 19 πόντους με 2 τρίποντα κόντρα στη Δόξα Άρτας.

#5 Μουκάι (Δόξα Άρτας, 27 πόντοι)

Εντυπωσιακός ήταν ο Δανιήλ Μουκάι το περασμένο Σάββατο απέναντι στον ΑΓΣΙ (U 20), σταματώντας στους 27 πόντους με 4 εύστοχα τρίποντα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο τα περισσότερα σουτ που πήρε βρήκαν στόχο. 

#4 Κρικώνης (Καναλάκι, 21 πόντοι)

Ο Κώστας Κρικώνης είναι ένας παίκτης με τρομερές παραστάσεις που στα μεγάλα παιχνίδια δηλώνει πάντοτε παρών. Έτσι έγινε και στην Κέρκυρα την περασμένη Κυριακή, με τον έμπειρο παίκτη του Καναλακίου να πετυχαίνει 21 πόντους, όντας ένας από τους κύριους λόγους του σπουδαίου "διπλού" της ομάδας του.

#3 Πάνου (Καναλάκι, 23 πόντοι)

Ήταν βέβαιο ότι θα έβγαινε μπροστά στα κρίσιμα για το Καναλάκι και το έκανε σε ένα από τα μεγαλύτερα ματς της χρονιάς. 23 πόντοι με 3 εύστοχα τρίποντα για 27χρονο center των Πρεβεζιάνων.

#2 Ροντογιάννης (Α.Γ.Ο.Φ., 26 πόντοι)

Νίκη μεγάλης σημασίας για τον Α.Γ.Ο.Φ. του Αρίστιππου Χαντέλη την περασμένη Κυριακή επί του Θρύλου Ιωαννίνων με 71-70, ένα αποτέλεσμα με το οποίο μπορεί να ονειρεύεται ακόμα και την είσοδο στην πεντάδα. Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ο ηγέτης του Α.Γ.Ο.Φ., Γιάννης Ροντογιάννης, με 26 πόντους και 2 εύστοχα τρίποντα.

#1 Παπανικολάου (ΑΓΣΙ U 20, 38 πόντοι)

Ο Σπύρος Παπανικολάου δικαιωματικά βρίσκεται στην κορυφή του top 10 καθώς "έκλεψε την παράσταση" την 11η αγωνιστική. Τα έκανε όλα στο παρκέ του Νέου Κλειστού, σημειώνοντας 38 πόντους με 2 εύστοχα τρίποντα, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση.

 Δημήτρης Κοσίνας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου