Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Ntougias Basketball Academy: Φιλικά παιχνίδια με Παναθηναϊκό και πολύτιμες εμπειρίες για τους νεαρούς αθλητές


Την ευκαιρία να δώσουν σπουδαίους φιλικούς αγώνες με την ακαδημία του Παναθηναϊκού είχαν οι νεαροί αθλητές της Ntougias Basketball Academy το περασμένο Σαββατοκύριακο, κερδίζοντας πολύτιμες εμπειρίες.

Παιδιά και γονείς έζησαν από κοντά τη μοναδική ατμόσφαιρα της EuroLeague , καθώς παρακολούθησαν από κοντά το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό του Rick Pitino και τη Ζαλγκίρις Κάουνας του Sarunas Jasikevicius. Φυσικά το ταξίδι δεν είχε μόνο αθλητικό χαρακτήρα, αλλά και πολιτιστικό, καθώς επισκέφθηκαν την επιβλητική Ακρόπολη αλλά και το Σύνταγμα.  


Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Μια ακόμη μοναδική εμπειρία έζησαν γονείς και αθλητές της ακαδημίας μας. Ταξίδεψαν στην Αθήνα παρακολουθώντας από κοντά τον αγώνα Ευρωλίγκας ανάμεσα σε δυο από τις ιστορικότερες ομάδες της Ευρώπης, τον Παναθηναϊκό του Ρικ Πιτίνο και την Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιατσκεβίτσιους.  Μετά την φαντασμαγορική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι δέκα και πλέον χιλιάδες φίλαθλοι του Παναθηναϊκού σειρά πήραν τα αυτόγραφα και οι φωτογραφίες που χάρισαν οι παίκτες και των δυο ομάδων στα παιδιά και στους γονείς τους. Οι μικρές μας αθλητές την επομένη ημέρα αγωνίστηκαν σε φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα του Παναθηναϊκού στα βοηθητικά γήπεδα του ΟΑΚΑ βιώνοντας έτσι κάτι που θα θυμούνται για καιρό. Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τις μοναδικές στιγμές που μας χάρισαν. Το ταξίδι οι εικόνες και οι στιγμές που ζήσαμε ήταν τόσο έντονες που όχι μόνο δεν θέλουμε να τις ξεχάσουμε αλλά θέλουμε να τις ενισχύσουμε με περισσότερες σχεδιάζοντας σύντομα την επόμενη εξόρμηση μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου