Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Άκτιος Απόλλων: Υποδέχεται τον Αχιλλέα Νεοχωρίου με στόχο να μείνει στην κορυφή


Εντός έδρας αναμέτρηση περιλαμβάνει η 13η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ για τον Άκτιο Απόλλωνα, απέναντι στον Αχιλλέα Νεοχωρίου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου: 

Η ομάδα μας την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας του ΑΓΟ Γρ. Λιακατάς Αιτωλικού και παρέμεινε στην 1η θέση του Α’ ομίλου έχοντας 18 βαθμούς σε 10 αγώνες και ρεκόρ 8 νίκες και 2 ήττες.

Το Σάββατο 1/2 η ομάδα μας θα υποδεχτεί στο ΔΑΚ Πρέβεζας τον Αχιλλέα Νεοχωρίου στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος Β’ ανδρών ΕΣΚΑΒΔΕ. Η ομάδα μας στο παιχνίδι του Α’ γύρου είχε φύγει από τη δύσκολη έδρα του Νεοχωρίου Άρτας με το ροζ φύλλο (49-57) . Οι παίκτες μας να θέλουν να δείξουν το καλό τους πρόσωπο μπροστά στους φίλους της ομάδας και να συνεχίσουν με θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.   Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 6 μ.μ.

Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας πως παράλληλα με το παιχνίδι του Σαββάτου , στα πλαίσια του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης του Συλλόγου μας με τίτλο «Βάζουμε Καλάθια Αγάπης»,  στην είσοδο του ΔΑΚ Πρέβεζας θα γίνει συγκέντρωση εσόδων, ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Πρέβεζας.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να έρθουν στο ΔΑΚ Πρέβεζας για να  υποστηρίξουν τους παίκτες μας σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι και όλοι μαζί να στηρίξουμε τις ενέργειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Πρέβεζας.

Καλή επιτυχία στους παίκτες μας και τον προπονητή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου