Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ: Το top 10 εμφανίσεων της 7ης αγωνιστικής


Μία ακόμα αγωνιστική ανήκει στο παρελθόν στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ, με πολλούς παίκτες να ξεχωρίζουν για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο με τις επιδόσεις τους και να βοηθούν τις ομάδες τους σημαντικά. Πάμε να δούμε μέσω ενός top 10 τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν την 7η αγωνιστική.

#10 Σπύρος Πάνου (Καναλάκι, 15 πόντοι)

Ο Σπύρος Πάνου βρίσκεται σταθερά στις καλύτερες εμφανίσεις σχεδόν σε όλες τις αγωνιστικές. Εύκολη νίκη για τους Πρεβεζιάνους επί του του Θρύλου Ιωαννίνων με 79-39, με τον ποιοτικό ψηλό να έχει 15 πόντους.

#9 Γιάννης Κωσταρελόπουλος (Κερκυραϊκός, 17 πόντοι)/Δημήτρης Βενέτης (Πρωτέας Ηγουμενίτσας, 17 πόντοι)

Κερκυραϊκός και Πρωτέας Ηγουμενίτσας δεν κατάφεραν την 7η αγωνιστική να φτάσουν σε νίκες, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες, οι μεν Φαίακες από τον Σπάρτακο με 63-49, οι δε παίκτες του Αλεξίου από τον Ιόνιο με 90-55. Κωσταρελόπουλος και Βενέτης είχαν από 17 πόντους.

#8 Κώστας Κρικώνης (Καναλάκι, 16 πόντοι)/Μάρκος Μπαζάκας (Σπάρτακος, 16 πόντοι)

Πρώτος σκόρερ ήταν στο παιχνίδι με το Θρύλο ο πολύπειρος Κώστας Κρικώνης, έχοντας 16 πόντους και οδήγησε την ομάδα του στην 6η νίκη. 

Ο νεαρός Μπαζάκας πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα του Σπάρτακου, έχοντας 16 πόντους με 2 εύστοχα τρίποντα αλλά και εξαιρετική αμυντική παρουσία.

#7 Δημήτρης Γυφτοκώστας (Δόξα Άρτας, 19 πόντοι)/Φώτης Δηλαβέρης (Πρωτέας Ηγουμενίτσας, 19 πόντοι)

Η Δόξα Άρτας ηττήθηκε στη Φιλιππιάδα από τον Α.Γ.Ο.Φ. με 72-61, με τον Γυφτοκώστα να είναι σε ένα ακόμα παιχνίδι ο καλύτερος για την ομάδα του, έχοντας 19 πόντους.

Ο Φώτης Δηλαβέρης συνέχισε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, σημειώνοντας 19 πόντους στην ήττα του Πρωτέα από τον Ιόνιο.

#6 Γιώργος Χαρίτος (ΑΓΣΙ U 20, 22 πόντοι)

Ο Αίας Άρτας κατάφερε να σπάσει το νικηφόρο σερί των 4 αγώνων που έτρεχε η ομάδα του Ηλιάδη. Ο 16χρονος Γιώργος Χαρίτος ήταν ο κορυφαίος των Γιαννιωτών, έχοντας 22 πόντους.

#5 Ντίνος Λαμπρόπουλος (Σπάρτακος, 18 πόντοι)

Μόλις αποφάσισε να ανεβάσει στροφές επιθετικά, ανέβηκε μαζί του και όλος ο Σπάρτακος. Η παρουσία του Ντίνου Λαμπρόπουλου ήταν σε ένα ακόμα παιχνίδι καθοριστική, καθώς με τους 18 πόντους που είχε, έβαλε τις βάσεις για την 6η νίκη της ομάδας του Τάκη Παππά, επί του Κερκυραϊκού, με 63-49.

#4 Γιάννης Ροντογιάννης (Α.Γ.Ο.Φ., 21 πόντοι)

Η 2η φετινή νίκη του Α.Γ.Ο.Φ. είχε δύο μεγάλους πρωταγωνιστές. Τον πρώτο, Γιάννη Ροντογιάννη, τον συναντάμε στην 4η θέση, καθώς είχε 21 πόντους με 2 εύστοχα τρίποντα. Ο δεύτερος βρίσκεται ακόμα πιο ψηλά στη λίστα.

#3 Στάθης Περούλης (Ιόνιος, 22 πόντοι)

Ο Ιόνιος έχει πάρει φόρα και δε σταματιέται με τίποτα. Απέναντι στον Πρωτέα Ηγουμενίτσας οι παίκτες του Κοντογιάννη ήταν καταιγιστικοί, μετατρέποντας το ντέρμπι της αγωνιστικής σε περίπατο. Στους 22 πόντους σταμάτησε ο Στάθης Περούλης, έχοντας και 2 εύστοχα τρίποντα.

#2 Αποστόλης Παπαμιχαήλ (Αίας Άρτας, 23 πόντοι)/Βαγγέλης Αθανασίου (Ιόνιος, 23 πόντοι)

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Αίαντα με 71-63 επί του ΑΓΣΙ (U 20) δεν ήταν άλλος από τον Αποστόλη Παπαμιχαήλ. Εξαιρετικός σε ένα ακόμα παιχνίδι, είχε 23 πόντους με 2 εύστοχα τρίποντα.

Την πρώτη του παρουσία σε αυτό εδώ το top 10 κάνει ο Βαγγέλης Αθανασίου του Ιονίου, ο οποίος ήταν από τους απρόσμενους πρωταγωνιστές της ομάδας του Κοντογιάννη απέναντι στον Πρωτέα, καθώς είχε 23 πόντους με 2 εύστοχα τρίποντα.

#1 Σπύρος Μάλλιος (Α.Γ.Ο.Φ., 24 πόντοι)

Η κορυφή στις καλύτερες εμφανίσεις της 7ης αγωνιστικής ανήκει στον Σπύρο Μάλλιο, ο οποίος απέναντι στη Δόξα Άρτας πέτυχε 24 πόντους με 5 εύστοχα τρίποντα, οδηγώντας την ομάδα του, μαζί με τον Ροντογιάννη, σε σπουδαία νίκη.

Δημήτρης Κοσίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου