Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

'Ξενιτεμένοι" Γιαννιώτες: Επέστρεψε στη δράση ο Τσουμάνης


Ο Ανδρέας Τσουμάνης επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά την πολύμηνη απουσία του και έχει ήδη πάρει μέρος σε δύο παιχνίδια με την αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Α2. Πλέον οι Γιαννιώτες που αγωνίζονται αυξήθηκαν και θα δούμε αναλυτικά τι έκαναν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Λευτέρης Μαντζούκας (Προμηθέας Πατρών, Basket League)

Ιδιαίτερο το παιχνίδι του Προμηθέα απέναντι στο Λαύριο, με τον Μάκη Γιατρά να χρησιμοποιεί τέσσερις εφήβους για αρκετό χρονικό διάστημα. Ο Λευτέρης Μαντζούκας ήταν ένας από αυτούς, αγωνιζόμενος για 16:55, σημειώνοντας 4 πόντους (2/3 δίποντα) και μοιράζοντας 2 ασίστ. Οι άλλοι τρεις ήταν οι Χρήστος Καφέζας, Περικλής Κουρουπάκης και Θανάσης Μπαζίνας. Οι Πατρινοί πήραν τη νίκη με 77-66.

Ανδρέας Τσουμάνης (Ολυμπιακός Β΄, Α2 Ανδρών)

Ο Γιαννιώτης forward άφησε πίσω του το σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και πλέον κοιτά με αισιοδοξία το μέλλον. Το Σάββατο που μας πέρασε αγωνίστηκε για 5:02 στη νίκη του Ολυμπιακού με 90-73 επί του Αγρινίου σημειώνοντας 2 πόντους (1/1 δίποντο). Ο Τσουμάνης έπαιξε για πρώτη φορά φέτος την προηγούμενη Τετάρτη, στην εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού με 89-85 επί του Οίακα Ναυπλίου.

Άλκης Παππάς (Πανερυθραϊκός, Β΄ Εθνική Νότιος όμιλος)

Πάτησε κορυφή ο Πανερυθραϊκός μετά τη νίκη του με 94-70 επί του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας. Ο Άλκης Παππάς είχε 5 πόντους, μαζί με 3 κλεψίματα.

Δημήτρης Γεωργίου (Μαχητές Πειραματικού Πεύκων, Β΄ Εθνική Βόρειος όμιλος)

Ο Δημήτρης Γεωργίου κλήθηκε να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, Βίκο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο στη μία σεζόν που φόρεσε τη φανέλα του πανηγύρισε την άνοδο από τη Γ΄ στη Β΄ Εθνική και μάλιστα ως πρωταθλητής. Στην ήττα των Μαχητών με 64-52, ο Γεωργίου είχε 8 πόντους με 1 εύστοχο τρίποντο.

Γιάννης Αναγνωστάκης (Κ.Α.Ο.Κ., Γ΄ Εθνική 1ος όμιλος)

Σε τροχιά ανόδου συνεχίζει να βρίσκεται ο Κ.Α.Ο. Κορίνθου του Γιάννη Αναγνωστάκη, μετά τη νέα νίκη του, εκτός έδρας, με 75-68 επί της Α.Ε.Ν.Κ. Ο Αναγνωστάκης πέτυχε 11 πόντους, όντας σταθερά ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του στη φετινή εξαιρετική πορεία. 

Βασίλης Μπέλλος (Μ.Ε.Ν.Τ., Γ΄ Εθνική 4ος όμιλος)

Τεράστια νίκη κατέκτησε η Μ.Ε.Ν.Τ. απέναντι στους αήττητους μέχρι και αυτή την αγωνιστική Ίκαρους Σερρών με 76-67. 2 πόντους είχε ο Βασίλης Μπέλλος.

Πολυχρόνης Τσίγκας (Απόλλων Καλαμαριάς, Γ΄ Εθνική 4ος όμιλος)

Την ήττα με 96-92 γνώρισε ο Απόλλων Καλαμαριάς του Πολυχρόνη Τσίγκα από τον Κένταυρο Καλλικράτειας.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου