Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

"Ξενιτεμένοι" Γιαννιώτες: Μεγάλη εμφάνιση με double double από Γεωργίου


Η Κυριακή που μας πέρασε ήταν εξαιρετική για τους περισσότερους Γιαννιώτες αθλητές που αγωνίζονται μακριά από την πόλη τους, με τέσσερις παίκτες να είναι διψήφιοι σε πόντους και να ξεχωρίζουν με τις εμφανίσεις τους.

Λευτέρης Μαντζούκας (Προμηθέας Πατρών, Basket League)

Τεράστια νίκη κατέκτησε ο Προμηθέας του Μάκη Γιατρά μέσα στο Ιβανώφειο απέναντι στον Ηρακλή, με 72-70 και παρέμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 8-3. Ο Λευτέρης Μαντζούκας αγωνίστηκε για 48΄΄ στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ανδρέας Τσουμάνης (Ολυμπιακός Β΄, Α2 Ανδρών)

Ο Γιαννιώτης forward δεν αγωνίστηκε στην εκτός έδρας ήττα της ομάδας του από τον Α.Σ. Καρδίτσας με 58-49. 

Άλκης Παππάς (Πανερυθραϊκός, Β΄ Εθνική Νότιος όμιλος)

Την εξαιρετική του πορεία συνεχίζει στο Νότιο όμιλο της Β΄ Εθνικής ο Πανερυθραϊκός, που επικράτησε πολύ εύκολα του Δούκα με 101-64 και βελτίωσε το ρεκόρ του στο 8-3. 14 πόντους με 2 εύστοχα τρίποντα και 3 κλεψίματα είχε ο Άλκης Παππάς.

Δημήτρης Γεωργίου (Μαχητές Πειραματικού Πεύκων, Β΄ Εθνική Βόρειος όμιλος)

Σημαντική νίκη με εξαιρετική εμφάνιση για τους Μαχητές του Δημήτρη Γεωργίου απέναντι στο Στρατώνι με 83-61. Μεγάλο double double από τον Γεωργίου, που είχε 15 πόντους με 3 εύστοχα τρίποντα και μάζεψε 10 ριμπάουντ.

Γιάννης Αναγνωστάκης (Κ.Α.Ο. Κορίνθου, Γ΄ Εθνική 1ος όμιλος)

Την ήττα στην παράταση γνώρισε ο Κ.Α.Ο. Κορίνθου στην έδρα του από τον Ηλυσιακό του Αντώνη Φώτση με 79-78 (68-68 κ.α.). 12 πόντους σημείωσε ο Γιάννης Αναγνωστάκης για τους Κορίνθιους.

Βασίλης Μπέλλος (Μ.Ε.Ν.Τ., Γ΄ Εθνική 4ος όμιλος)

Δεν τα κατάφερε η Μ.Ε.Ν.Τ. απέναντι στον Ηρακλή Αμπελοκήπων, γνωρίζοντας την ήττα με 98-70. Παρόλα αυτά, ο Βασίλης Μπέλλος ήταν εξαιρετικός με 13 πόντους.

Πολυχρόνης Τσίγκας (Απόλλων Καλαμαριάς, Γ΄ Εθνική 4ος όμιλος)

Την 2η νίκη της χρονιάς πανηγύρισε ο Απόλλων Καλαμαριάς απέναντι στον Πανσερραϊκό, επικρατώντας με 74-67. 2 πόντους σημείωσε ο Πολυχρόνης Τσίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου