Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Άκτιος Απόλλων: Υποδέχεται τον Απόλλωνα Μεσολογγίου και "βάζει καλάθια αγάπης"


Να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών έχει ως στόχο του ο Άκτιος Απόλλων αυτό το Σάββατο, εντός έδρας επί της δυνατής ομάδας του Απόλλωνα Μεσολογγίου. Παράλληλα οι Πρεβεζιάνοι δείχνουν και το κοινωνικό τους πρόσωπο, καθώς στα πλαίσια του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης του Συλλόγου, θα γίνει συγκέντρωση εσόδων και ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Πρέβεζας.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Άκτιου Απόλλωνα:

Η ομάδα μας μετά την εκτός έδρας επικράτηση επί της Κ20 της ΓΕ Αγρινίου  την προηγούμενη αγωνιστική , βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης του Α’ ομίλου με 9 βαθμούς και ρεκόρ 4-1 (νίκες-ήττες) έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το Σάββατο 7/12 η ομάδα μας υποδέχεται στο ΔΑΚ Πρέβεζας τον Απόλλων Μεσολογγίου, ομάδα με την οποία ισοβαθμούμε στην 3η θέση της βαθμολογίας (δείτε εδώ).

Οι παίκτες μας έχουν ως στόχο το θετικό αποτέλεσμα και την καλή εμφάνιση μπροστά στους φίλους της ομάδας , ώστε να συνεχίσουν το σερί των επιτυχημένων αποτελεσμάτων. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 6 μ.μ.

Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας πως παράλληλα με το παιχνίδι του Σαββάτου , στα πλαίσια του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης του Συλλόγου μας με τίτλο «Βάζουμε Καλάθια Αγάπης»,  στην είσοδο του ΔΑΚ Πρέβεζας θα γίνει συγκέντρωση εσόδων, ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Πρέβεζας.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να έρθουν στο ΔΑΚ Πρέβεζας για να  υποστηρίξουν τους παίκτες μας σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι και όλοι μαζί να στηρίξουμε τις ενέργειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Πρέβεζας.

Αυτό το Σάββατο δίνουμε το «παρών» και όλοι μαζί …Βάζουμε καλάθια αγάπης !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου