Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

"Ξενιτεμένοι" Γιαννιώτες: Απολαυστικός Παππάς, εξαιρετικός Γεωργίου


Με τον Άλκη Παππά να κάνει "πράγματα και θαύματα" στο παρκέ και τον Δημήτρη Γεωργίου να πραγματοποιεί την καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων, εξελίχθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο για τους Γιαννιώτες που αγωνίζονται μακριά από την πόλη τους, σε ένα Σαββατοκύριακο που πάντως δεν υπήρχε δράση στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και συνεπώς οι Αναγνωστάκης, Μπέλλος και Τσίγκας δεν αγωνίστηκαν.

Λευτέρης Μαντζούκας (Προμηθέας Πατρών, Basket League)

Τη 2η ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε το Σάββατο στο Ρέθυμνο η ομάδα του Μάκη Γιατρά με 70-63. Ακόμα ένα παιχνίδι στο οποίο ο Λευτέρης Μαντζούκας ξεκίνησε στη βασική πεντάδα των Πατρινών. Αγωνίστηκε για 14:29 πετυχαίνοντας 6 πόντους (1/2 τρίποντα, 1/4 δίποντα, 1/2 βολές) και κατέβασε 5 ριμπάουντ.

Άλκης Παππάς (Πανερυθραϊκός, Β΄ Εθνική, Νότιος όμιλος)

Εξωπραγματική εμφάνιση για τον πολύπειρο Γιαννιώτη guard, που σταμάτησε στους 33 πόντους με 3 εύστοχα τρίποντα, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του στην 4η νίκη της, επί της Ν.Ε. Μεγαρίδος με 96-73.

Δημήτρης Γεωργίου (Μαχητές Πειραματικό Πεύκων, Β΄ Εθνική, Βόρειος όμιλος)

Την καλύτερή του φετινή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Δημήτρης Γεωργίου στην εντός έδρας ήττα της ομάδας του με 69-75 από τον Αίαντα Ευόσμου. Ο πρώην "άσσος" των ΑΓΣΙ και Βίκου ΠΑΣ Γιάννινα σημείωσε 21 πόντους με 5 εύστοχα τρίποντα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου