Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ: Ξεχωρίζει το ντέρμπι Ιόνιος-Σπάρτακος


Με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ιόνιο και Σπάρτακο να δεσπόζει στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής, συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο η δράση στα παρκέ της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ.

Οι παίκτες του Τάκη Παππά πηγαίνουν στην Κέρκυρα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, καθώς έχουν κάνει το 2/2, για να αντιμετωπίσουν τον ενισχυμένο και πολύ υπολογίσιμο Ιόνιο του Παναγιώτη Κοντογιάννη, ο οποίος διαθέτει στο ρόστερ του παίκτες όπως οι Περούλης, Νεδέλκος και Μαγκανάς. Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για αύριο Σάββατο, στις 14:30, στο ΕΑΚ Κέρκυρας.

Μία ώρα αργότερα ο ΑΓΣΙ (U 20) υποδέχεται τον Κερκυραϊκό στο Νέο Κλειστό, με στόχο να κατακτήσει το πρώτο ροζ φύλλο της χρονιάς. Οι δύο ομάδες έχουν δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη για το πρώτο θετικό αποτέλεσμα της χρονιάς.

Στις 17:00 ο Θρύλος Ιωαννίνων του Δημοσθένη Ντάσιου φιλοξενείται στην Ηγουμενίτσα από τον Πρωτέα. Ο Θρύλος από τη στιγμή που το παιχνίδι με τον Α.Γ.Ο.Φ. θα επαναληφθεί στις 24 Νοεμβρίου, έχει ρεκόρ 1-0, με τους γηπεδούχους να είναι μία από τις τρεις ομάδες του ομίλου που έχουν κάνει το 2/2.

Ο Α.Γ.Ο.Φ. θα υποδεχθεί το Καναλάκι σε ένα παιχνίδι που είναι επίσης προγραμματισμένο να γίνει αύριο, στις 18:00, στο Γυμν. Φιλιππιάδας. Ο Α.Γ.Ο.Φ. θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί την έδρα του, με το Καναλάκι να θέλει να συνεχίσει το επιτυχημένο σερί νικών το οποίο τρέχει.

Το μοναδικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Κυριακή είναι το ντέρμπι της Άρτας, με τον Αίαντα ως τυπικά γηπεδούχος, να φιλοξενεί τη Δόξα στο Τ9 Άρτας, την Κυριακή στις 14:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Σάββατο 2 Νοεμβρίου

Ιόνιος-Σπάρτακος (14:30 ΕΑΚ Κέρκυρας)

ΑΓΣΙ(U 20)-Κερκυραϊκός (15:30 Νέο Κλειστό)

Πρωτέας Ηγουμενίτσας-Θρύλος Ιωαννίνων (17:00 ΔΑΚ Ηγουμενίτσας)

Α.Γ.Ο.Φιλιππιάδας-Καναλάκι (18:00 Γυμν. Φιλιππιάδας)

Κυριακή 3 Νοεμβρίου

Αίας Άρτας-Δόξα Άρτας (14:00 Τ9 Άρτας)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου