Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Άκτιος Απόλλων-Αμφιλοχία: Ντέρμπι αήττητων στο ΔΑΚ Πρέβεζας


Μεγάλο ντέρμπι κορυφής της Κυριακή στο Νότιο όμιλο της Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ, με τον Άκτιο Απόλλωνα να υποδέχεται στο ΔΑΚ Πρέβεζας την Αμφιλοχία, με τις δύο ομάδες να συγκατοικούν στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα έχοντας κάνει το 2/2.

Η ανακοίνωση του Άκτιου Απόλλωνα για το μεγάλο ματς:

Η ομάδα μας μετά την εκτός έδρας επικράτηση επί του ΑΓΟ Γρ. Λιακατάς Αιτωλικού την προηγούμενη αγωνιστική, βρίσκεται στην 1η θέση της κατάταξης έχοντας 2 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Την Κυριακή 3/11 η ομάδα μας θα υποδεχτεί στο ΔΑΚ Πρέβεζας τον ΓΟ Αμφιλοχίας ομάδα με την οποία ισοβαθμούμε στην 1η θέση της βαθμολογίας του Α’ ομίλου.

Οι παίκτες μας έχουν ως μοναδικό στόχο να συνδυάσουν νίκη και καλή εμφάνιση μπροστά στους φίλους της ομάδας, ώστε να παραμείνουν μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία του Α’ ομίλου. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 4 μ.μ.

Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας πως παράλληλα με το παιχνίδι της Κυριακής, στα πλαίσια του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης του Συλλόγου μας με τίτλο «Βάζουμε Καλάθια Αγάπης»,  στην είσοδο του ΔΑΚ Πρέβεζας θα γίνει συγκέντρωση εσόδων, ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Πρέβεζας.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να έρθουν στο ΔΑΚ Πρέβεζας για να  υποστηρίξουν τους παίκτες μας σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι και όλοι μαζί να στηρίξουμε τις ενέργειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Πρέβεζας.

Το Σάββατο δίνουμε το παρών και όλοι μαζί …Βάζουμε καλάθια αγάπης !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου