Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

"Ξενιτεμένοι" Γιαννιώτες: Έκλεψε την παράσταση η εμφάνιση του Γιάννη Αναγνωστάκη



Με την εμφάνιση του Γιάννη Αναγνωστάκη να είναι η καλύτερη, από πλευράς ατομικών επιδόσεων, συνεχίστηκε αυτή την Κυριακή η αγωνιστική δράση των Γιαννιωτών που αγωνίζονται σε ομάδες μακριά από την πόλη τους.

Λευτέρης Μαντζούκας (Προμηθέας Πατρών, Basket League)

Ακόμα μία συμμετοχή για τον Γιαννιώτη αθλητή του Προμηθέα Πατρών στην Basket League. Ο Μαντζούκας αγωνίστηκε για 10΄ και 42'' στην πέμπτη νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα, απέναντι στο Περιστέρι με 64-60. Μπορεί να μην σκόραρε, όμως κατέβασε 2 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε και μία ασίστ. 

Άλκης Παππάς (Πανερυθραϊκός, Β΄ Εθνική) 

2η νίκη για τον Πανερυθραϊκό στο Νότιο Όμιλο της Β΄ Εθνικής και 5η θέση στην βαθμολογική κατάταξη. Ο Γιαννιώτης guard για ένα ακόμα παιχνίδι συμπεριλαμβάνεται στους μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδας του με τους 12 πόντους που σημείωσε.

Δημήτρης Γεωργίου (Μαχητές Πειραματικού Πεύκων, Β΄ Εθνική)

Μεγάλο παιχνίδι διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στους Μαχητές Πειραματικού Πεύκων και τον Πρωτέα Γρεβενών με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το "διπλό" από τη συμπρωτεύουσα. Ο Δημήτρης Γεωργίου των Μαχητών, σημείωσε 6 πόντους, με την ομάδα του να γνωρίζει την 3η ήττα της και να υποχωρεί στη 12η θέση της κατάταξης του Βορείου ομίλου της Β΄ Εθνικής.

Γιάννης Αναγνωστάκης (Κ.Α.Ο. Κορίνθου, Γ΄ Εθνική)

Όπως γράψαμε και στον πρόλογο του άρθρου, ο Αναγνωστάκης συνέχισε για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή να εντυπωσιάζει με τη φανέλα του Κ.Α.Ο. Κορίνθου και δείχνει να εξελίσσεται σε εξαιρετικά κομβικό παίκτη της νέας του ομάδας. 3η νίκη για τους Κορίνθιους στον πρώτο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, απέναντι στο Κορωπί, με τον Γιαννιώτη αθλητή να σημειώνει 20 πόντους με τρία εύστοχα τρίποντα.

Πολυχρόνης Τσίγκας (Απόλλων Καλαμαριάς, Γ΄ Εθνική)

Ο Απόλλων Καλαμαριάς δεν απέφυγε την 4η συνεχόμενη ήττα του, αυτή τη φορά από τον Μέγα Αλέξανδρο, με 62-56. Ο Πολυχρόνης Τσίγκας συμμετείχε στο παιχνίδι με τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ρεπό είχε η Μ.Ε.Ν.Τ. του Βασίλη Μπέλλου στον τέταρτο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου