Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Τι έκαναν το Σαββατοκύριακο οι "ξενιτεμένοι" Γιαννιώτες...


Με τον "συνήθη ύποπτο" Άλκη Παππά να συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στο Νότιο όμιλο της Β΄ Εθνικής και τον Γιάννη Αναγνωστάκη να επιστρέφει δυναμικά στις καλές εμφανίσεις μετά το ρεπό της Γ΄ Εθνικής, εξελίχθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η δράση των Γιαννιωτών που παίζουν μακριά από την πόλη τους.

Λευτέρης Μαντζούκας (Προμηθέας Πατρών, Basket League)

Αρκετό χρόνο συμμετοχής πήρε ο Λευτέρης Μαντζούκας από το Μάκη Γιατρά στο παιχνίδι του Προμηθέα απέναντι στον Πανιώνιο, στο οποίο οι Πατρινοί επικράτησαν με 87-76. Συγκεκριμένα ο 16χρονος Γιαννιώτης αθλητής αγωνίστηκε για 19:17, χωρίς όμως να σημείωσει κάποιον πόντο.

Άλκης Παππάς (Πανερυθραϊκός, Β΄ Εθνική Νότιος όμιλος)

Μια μέρα στη δουλειά το παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό για τον ηγέτη του Πανερυθραϊκού, ο οποίος πραγματοποίησε μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη. 13 πόντους, 5 ασίστ και 4 κλεψίματα είχε ο Παππάς στη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του με 95-84 επί του Εθνικού.

Γιάννης Αναγνωστάκης (Κ.Α.Ο. Κορίνθου, Γ΄ Εθνική 1ος όμιλος)

Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε τόσο ο Κ.Α.Ο. Κορίνθου, όσο και ο Γιάννης Αναγνωστάκης στη δράση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Οι Κορίνθιοι επικράτησαν με 81-58 του Χαλανδρίου και έφτασαν τις 5 νίκες στο πρωτάθλημα, με τον Αναγνωστάκη να έχει 14 πόντους με ένα εύστοχο τρίποντο.

Βασίλης Μπέλλος (Μ.Ε.Ν.Τ. Γ΄ Εθνική 4ος όμιλος)

Καταιγιστική ήταν η Μ.Ε.Ν.Τ. στο παιχνίδι απέναντι στον Ζέφυρο, με το τελικό 101-72 να επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές. Ο Μπέλλος είχε 2 πόντους για τους Θεσσαλονικείς.

Πολυχρόνης Τσίγκας (Απόλλων Καλαμαριάς, Γ΄ Εθνική 4ος όμιλος)

Την 6η ήττα του σε ισάριθμα παιχνίδια γνώρισε ο Απόλλων Καλαμαριάς την περασμένη Κυριακή από τη ΔΕΚΑ με 77-59, με τον Πολυχρόνη Τσίγκα να σημειώνει 3 πόντους για λογαριασμό του Απόλλωνα.

*Ο Δημήτρης Γεωργίου δεν αγωνίστηκε στην ήττα των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων απέναντι στον Πολύγυρο με 61-60, λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού που τον κράτησε μακριά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου