Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Γ΄ Εθνική: Σε Βόλο και Νέο Κλειστό το ενδιαφέρον...


Η 4η αγωνιστική στον τρίτο όμιλο της Γ΄ Εθνικής περιλαμβάνει δοκιμασία στο Βόλο για το IBC και εντός έδρας παιχνίδι για τον ΑΓΣΙ.

Η αήττητη ομάδα του Γιάννη Παπαδόπουλου έχει μπροστά της ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της χρονιάς, απέναντι στη Νίκη Βόλου. Το IBC έχει το απόλυτο νικών (3Χ3) και αν περάσει από το Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας τότε σίγουρα θα μπορούμε να μιλάμε για διαφορετικούς στόχους των Γιαννιωτών στη φετινή σεζόν. Η Νίκη έχει ρεκόρ 2-1 και βρίσκεται ακριβώς πίσω από τους δύο αήττητους, IBC και Αίολο Τρικάλων.

Ο ΑΓΣΙ (1-2 ρεκόρ) θα προσπαθήσει να "επουλώσει τις πληγές" από το τοπικό ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με το IBC. Αντίπαλός του οι Τιτάνες Παλαμά (2-1 ρεκόρ) αύριο στις 14:00 στο Νέο Κλειστό. Προπονητής των Τιτάνων είναι ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης, που στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας την περασμένη Κυριακή απέναντι στη Μελίκη, οδήγησε τους Τιτάνες στη νίκη. Σημαντικότατο μέλος ο πρώην άσσος του IBC Παναγιώτης Τσατάλας που είναι δεύτερος σκόρερ του ομίλου πίσω από τον Σωτηράκη. Ο Τσατάλας σημειώνει κατά Μ.Ο. 24,3 πόντους και σίγουρα είναι ο νούμερο ένα κίνδυνος για την άμυνα του ΑΓΣΙ. 

Ο Αίολος Τρικάλων φιλοξενείται στη Βέροια από τους Αετούς με στόχο να κάνει το 4Χ4 και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Φαίακας Κέρκυρας αγωνίζεται στη Φλώρινα απέναντι στον Αριστοτέλη, με τη Μελίκη να υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου και τους Ικάρους Τρικάλων τον Φ.Ο. Αριδαίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Κυριακή 3 Νοεμβρίου

ΑΓΣΙ-Τιτάνες Παλαμά (Νέο Κλειστό 14:00)

Νίκη Βόλου-IBC (Κλειστό Νέας Ιωνίας 17:00)

Αριστοτέλης Φλώρινας-Φαίακας Κέρκυρας (ΔΑΚ Φλώνρινας 15:00)

Αετοί Βέροιας-Αίολος Τρικάλων (Δημήτρης Βικέλας 17:00)

Μελίκη-Ολυμπιακός Βόλου (ΔΑΚ Μελίκης 17:00)

Ίκαροι Τρικάλων-Φ.Ο. Αριδαίας (Κλειστό Γυμναστήριο Μπάρας 17:00)

Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου