Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Συνάντηση των μελών του Εργασιακού με τον Πρόεδρο του ΠΕΑΚΙ


Με τον Πρόεδρο του ΠΕΑΚΙ κ. Κολόκα Παντελή συναντήθηκαν τα μέλη του Συμβουλίου του εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ  Ν. Ιωαννίνων, κ.κ. Ντάκης Αλέξανδρος  και  Στύλιος Γεώργιος την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου  στα γραφεία του ΠΕΑΚΙ στους Ζωσιμάδες.

Η συνάντηση με τον κ. Κολόκα, παρουσία και του κ. Κοσμά Ελευθέριου, υπεύθυνου για την λειτουργία του ΕΑΝΚΙ, πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, καθώς εκτός από τις καθιερωμένες ευχές εκατέρωθεν για την ανάληψη των νέων καθηκόντων, ανταλλάχθηκαν απόψεις για θέματα που απασχολούν το μπάσκετ στην ευρύτερη περιοχή του Ν. Ιωαννίνων και ζητήθηκε η συνδρομή του ΠΕΑΚΙ στην διεξαγωγή του 5ου εργασιακού πρωταθλήματος. Ακόμη έγινε συζήτηση για τις αλλαγές στον αθλητικό νόμο και τα μελλοντικά σχέδια για την ανάδειξη του ΠΕΑΚΙ σε χώρο όπου θα διεξάγονται  διεθνείς διοργανώσεις και όχι μόνο.

Ο κ. Κολόκας διαβεβαίωσε ότι θα εξετάσει όλα τα ζητήματα που τέθηκαν, δεσμεύτηκε ότι θα συνδράμει στην διασφάλιση των συνθηκών για αρτιότερη διεξαγωγή του εργασιακού πρωταθλήματος και συμφωνήθηκε πως οι δυο πλευρές θα βρίσκονται σε στενή συνεργασία για την εξεύρεση των καλύτερων δυνατών λύσεων που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του εργασιακού αθλητισμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου