Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Και φέτος "καλάθια αγάπης" από τον Άκτιο Απόλλωνα Πρέβεζας



Ο αθλητισμός και τα ιδεώδη που πρεσβεύει είναι αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας του Άκτιου Απόλλων Πρέβεζας, αποτελώντας έναν από τους βασικούς πυλώνες του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης, κάτω από τον οποίο και αναπτύσσονται όλες οι πρωτοβουλίες, δράσεις και ενέργειες ευαισθητοποίησης του Συλλόγου μας με σκοπό τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Αυτό που επιχειρούμε μέσα από κάθε μας δράση και συνεργασία είναι, από τη μία πλευρά να ενισχύσουμε τον αθλητισμό στην τοπική κοινωνία και συγκεκριμένα το άθλημα της καλαθοσφαίρισης ενώ είναι μεγάλη μας επιθυμία να παρακινήσουμε όλο και περισσότερους συμπολίτες μας να βρεθούν πιο κοντά στο αθλητικό κίνημα, να αγαπήσουν την άθληση για όλα όσα εκείνη μπορεί να προσφέρει στην κατεύθυνση μιας στάσης ζωής υγείας και ενεργής συμμετοχής.
Με γνώμονα λοιπόν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης , του αθλητικού κινήματος και της κοινωνικής αλληλεγγύης αναπτύσσεται και υλοποιείται το Πρόγραμμά Κοινωνικής Ευθύνης του Συλλόγου μας  με σκοπό να στηρίξουμε τις δραστηριότητες στήριξης των κοινωνικών δομών και ευαισθητοποίησης όλο και περισσότερων πολιτών.

Το Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της ομάδας μας έχει ως αφετηρία την συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πρέβεζας με στόχο την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου Πρέβεζας και της τοπικής κοινωνίας αλλά και την ευαισθητοποίηση όλο και περισσότερων πολιτών . Η συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Πρέβεζας θα περιλαμβάνει ένα πλέγμα δραστηριοτήτων παράλληλα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου