Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

ΕΣΚΑΒΔΕ: Επανάληψη του αγώνα Α.Γ.Ο.Φ.-Θρύλος Ιωαννίνων


Η ΕΣΚΑΒΔΕ έκανε δεκτή την ένσταση που είχε υποβάλει ο Θρύλος Ιωαννίνων στο παιχνίδι με τον Α.Γ.Ο.Φ. το περασμένο Σάββατο και έτσι το ματς θα επαναληφθεί.

Οι Γιαννιώτες είχαν υποβάλει ένσταση καθώς οι διαιτητές της αναμέτρησης δεν είχαν επιτρέψει σε τρεις αθλητές της ομάδας να αγωνιστούν, παρόλο που είχαν κάθε νόμιμο δικαίωμα (οι αθλητές ήταν οι Κρανής, Μπιλανάκης και Παπαζυγούρας). Η διοργανώτρια αρχή δικαίωσε το Θρύλο Ιωαννίνων και έτσι το παιχνίδι θα επαναληφθεί στις 23 ή 24 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΒΔΕ:

Αποφασίστηκε να γίνει δεκτή η νόμιμα υποβληθείσα ένσταση του σωματείου Θρύλος Ιωαννίνων, κατά του κύρους του αγώνα Α.Γ.Ο Φιλιππιάδας – Θρύλος Ιωαννίνων (Α’ ΑΝΔΡΩΝ – 26/10/2019) για τον λόγο ότι οι διαιτητές του αγώνα δεν επέτρεψαν σε τρεις (3) αθλητές του σωματείου Θρύλος Ιωαννίνων, να αγωνιστούν, μολονότι είχαν κάθε νόμιμο δικαίωμα. Οι διαιτητές δήλωσαν άγνοια της διάταξης που αφορά την Ιατρική θεώρηση των Καρτών Υγείας Αθλητών. Ο αγώνας θα επαναληφθεί με τις ίδιες συνθέσεις των ομάδων και θα οριστεί στις 23 ή 24 Νοεμβρίου 2019 σε ώρα που θα κοινοποιηθεί έγκαιρα στα σωματεία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου