Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Γιώργος Μάστακας: "Στόχος η κατασκευή δύο κλειστών προπονητηρίων μπάσκετ και βόλεϊ"


Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΠΑΣ Γιάννινα WBC Γιώργος Μάστακας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Ελ Πάσα στα FM στο Studio E 103 μιλώντας για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα, ένα εκ των οποίων αποδεικνύει το όραμά του για το σύλλογο.

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, ΠΑΣ Γιάννινα και Ηρακλής Ιωαννίνων έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους στο γυναικείο βόλεϊ με σκοπό να δημιουργηθεί μία δυνατή ομάδα. Ο κ. Μάστακας αποκάλυψε ότι έχουν ξεκινήσει ήδη οι διαδικασίες για τη δημιουργία δύο κλειστών προπονητηριών, ένα για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ και ένα για την αντίστοιχη του βόλεϊ. Φυσικά απώτερος στόχος είναι να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες προκειμένου να προπονούνται οι Ακαδημίες των δύο τμημάτων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μάλιστα στα νέα προπονητήρια στόχος είναι να στεγάζεται και ενόργανη γυμναστική, ενώ αυτά θα χρησιμοποιούνται μόνο για γυναικείο αθλητισμό.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Μάστακας, οι άνθρωποι της ομάδας θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν αυτό το καινοτόμο έργο το συντομότερο δυνατό, ώστε τα γυναικεία τμήματα του Συλλόγου να να αποκτήσουν το δικό τους "σπίτι".     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου