Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Οι Γιαννιώτες παίζουν μπάσκετ...


Εκτός από τις ομάδες των Ιωαννίνων, υπάρχουν και καλαθοσφαιριστές που κατάγονται από την Πρωτεύουσα της Ηπείρου, αλλά δεν αγωνίζονται στους τοπικούς συλλόγους. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι έκαναν με τις ομάδες τους τρεις Γιαννιώτες που διακρίνονται μακριά από την πόλη τους.

Λευτέρης Μαντζούκας

Ο 16χρονος "άσσος" του Προμηθέα Πατρών αγωνίζεται όλο και περισσότερο με την ομάδα του Μάκη Γιατρά, δείχνοντας συνεχώς πως ήρθε για να μείνει. Μετά τους 11 πόντους της πρεμιέρας κόντρα στη Λάρισα, ο Μαντζούκας σε 10 λεπτά συμμετοχής απέναντι στον Ιωνικό Νικαίας (87-80 ο Προμηθέας), σημείωσε 3 πόντους με 1/2 τρίποντα.

Δημήτρης Γεωργίου

Ο πρώην guard των Βίκου ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΓΣΙ, αγωνίζεται τη φετινή σεζόν στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων. Στην πρεμιέρα της Β΄ Εθνικής, ο Γεωργίου ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης επί της Καβάλας με 71-70, με τον ίδιο να πετυχαίνει 13 πόντους με ένα εύστοχο τρίποντο.

Άλκης Παππάς

Ο πολύπειρος Γιαννιώτης guard έχει επιστρέψει στην ομάδα του Πανερυθραϊκού, που αγωνίζεται στο Νότιο όμιλο της Β΄ Εθνικής. Στον αγώνα απέναντι στον Πανελευσινιακό είχε 15 πόντους με ένα εύστοχο τρίποντο, όμως η ομάδα του ηττήθηκε με 81-78. 

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεχάσατε Τσουμανη, Αναγνωστάκη και Τσίγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας. Αναγνωστάκης και Τσίγκας ξεκινούν τις επίσημες υποχρεώσεις τους το επόμενο Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ενώ ο Τσουμάνης βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του από τον τραυματισμό του.

      Διαγραφή