Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

2η σκόρερ η Brandy Montgomery, στο top 3 εμφανίσεων η Αναστασία Τζήμου


Η 3η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη για τον ΠΑΣ Γιάννινα από πολλές απόψεις. Αρχικά σημείωσε την πρώτη νίκη στην ιστορία του στη μεγάλη κατηγορία. Αυτό το θετικό αποτέλεσμα συνοδεύτηκε από μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις σε ατομικό επίπεδο. Η Acheil Tac αναδείχθηκε MVP της αγωνιστικής με τους 29 βαθμούς που συγκέντρωσε στο σύστημα αξιολόγησης. Εκτός όμως από την εμφάνιση της Tac, άλλες δύο παίκτριες της ομάδας ήταν κομβικές στο να έρθει η σπουδαία νίκη.

Για την Brandy Montgomery έχουμε μιλήσει πολλές φορές σχετικά με το επιθετικό της ταλέντο και την ικανότητα να βάζει με πολλούς τρόπους τη μπάλα στο καλάθι. Η απόφοιτη του Auburn University με τους 20 πόντους που σημείωσε απέναντι στα Μελίσσια σκαρφάλωσε στη 2η θέση των κορυφαίων σκόρερ της Α1 με 61 πόντους (20,3 Μ.Ο.). Η μοναδική αθλήτρια που βρίσκεται μπροστά της είναι η Ke'Shunan James της Ελευθερίας Μοσχάτου με 73 πόντους (24,3 Μ.Ο.). Μάλιστα οι δύο αθλήτριες θα τεθούν αντιμέτωπες την ερχόμενη Κυριακή, καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενείται από την Ελευθερία Μοσχάτου.

Οι 5 κορυφαίες σκόρερ της Α1

1. Ke'Shunan James (Ελευθερία Μοσχ.) 73
2. Brandy Montgomery (ΠΑΣ Γιάννινα) 61
3. Miranda Drummond (ΟΑ Χανίων) 59
4. Taya Reimer (Σπόρτιγκ) 56
5. Kelsey Lang (Δάφνη Αγ. Δημ.) 55

Ιδιαίτερη ήταν η 3η αγωνιστική και για την Αναστασία Τζήμου, καθώς πραγματοποίησε μία γεμάτη εμφάνιση βοηθώντας σε τεράστιο βαθμό την ομάδα της να φτάσει στη νίκη. Η 25χρονη guard απέναντι στα Μελίσσια είχε 11 πόντους/9 ριμπ./4 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 29:11 λεπτά συμμετοχής, συγκεντρώνοντας 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Αυτή η επίδοση ήταν η τρίτη καλύτερη της αγωνιστικής, με την Τζήμου να είναι πίσω μόνο από την συμπαίκτριά της Acheil Tac και την Rebecca Akl των Εσπερίδων Καλλιθέας.

Οι 3 καλύτερες εμφανίσεις της 3ης αγωνιστικής (βάση ranking):

1. Acheil Tac (ΠΑΣ Γιάννινα) 29 βαθμοί
2. Rebecca Akl (Εσπερίδες Καλλιθέας) 26 βαθμοί
3. Αναστασία Τζήμου (ΠΑΣ Γιάννινα) 25 βαθμοί


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου