Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Α1 Γυναικών: Αποστολή στην Αθήνα για τον ΠΑΣ Γιάννινα



Το πρώτο φετινό ταξίδι από τα πολλά που θα πραγματοποιήσει στην πρωτεύουσα για το πρωτάθλημα της Α1 περιλαμβάνει η 2η αγωνιστική για τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου θα αντιμετωπίσει τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.

Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου ξεκίνησε με ήττα το πρωτάθλημα, από τις Εσπερίδες Καλλιθέας με 96-52. Όπως και ο ΠΑΣ, είναι νεοφώτιστος στην κατηγορία, με τις δύο ομάδες να γνωρίζονται από πέρυσι, όταν και τέθηκαν αντιμέτωπες στο μπαράζ ανόδου στην Πάτρα (66-52 είχε επικρατήσει ο Κρόνος). Αναμένεται να γίνει ένα δυνατό παιχνίδι με τον ΠΑΣ να είναι έτοιμος να δείξει το καλό του πρόσωπο, έχοντας μπροστά του δύο παιχνίδια που είναι στα μέτρα του (Κρόνος εκτός και κυρίως Μελίσσια εντός).

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής ξεχωρίζει σίγουρα αυτό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, δύο ομάδες που πέρυσι τέθηκαν αντιμέτωπες στους τελικούς της Α1, με τις "ερυθρόλευκες" να κατακτούν εύκολα τον τίτλο. 

Ελευθερία Μοσχάτου και Νίκη Λευκάδας διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μοσχάτου, με τις δύο ομάδες να έχουν ξεκινήσει με νίκες το πρωτάθλημα, ενώ ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ο.Α. Χανίων, με τις "πράσινες" να στοχεύουν στην πρώτη νίκη τους. Από την άλλη η ομάδα των Χανίων έχει ανεβασμένη την ψυχολογία της μετά την επιβλητική εμφάνιση απέναντι στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου την πρώτη αγωνιστική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Κρόνος Αγ. Δημητρίου-ΠΑΣ Γιάννινα (20/10 14:00)

Κ.Α.Ο. Μελισσίων-Εσπερίδες Καλλιθέας (20/10 14:00)

Ελευθερία Μοσχάτου-Νίκη Λευκάδας (20/10 13:00)

Δάφνη Αγ. Δημητρίου-Σπόρτινγκ (20/10 16:45)

Παναθηναϊκός-Ο.Α. Χανίων (20/10 14:30)

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (19/10 13:00)      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου