Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΓΣΙ: Βελτιωμένος επικράτησε στο Μέτσοβο του Πρωτέα Γρεβενών


Παρουσιάζοντας εμφανή βελτίωση σε πολλά κομμάτια του παιγνιδιού του ο ΑΓΣΙ νίκησε τον Πρωτέα 65-56 σε φιλικό παιγνίδι που έγινε στο Μέτσοβο.

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα ο ΑΓΣΙ προηγήθηκε 18-11 στο πρώτο δεκάλεπτο και 37-27 στο ημίχρονο.Επιθετικά είχε σε καλή μέρα αρκετούς παίκτες, γεγονός που του έδωσε την δυνατότητα να βρίσκεται συνεχώς προηγούμενος και στο β’ ημίχρονο (52-43 το γ’ δεκάλεπτο).

Το τελευταίο δεκάλεπτο ξεκίνησε με δύο συνεχόμενα τρίποντα του Φίλιου που έφερε την διαφορά στο +15 (58-43) και από τότε και μέχρι το τέλος του παιγνιδιού δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Το παιχνίδι προσέφερε χρήσιμα συμπεράσματα στο προπονητικό τιμ που είδε τον Γιώργο Μούκα να ενσωματώνεται στο αγωνιστικό στυλ της ομάδας και να δίνει βοήθειες τόσο στο οργανωτικό όσο και στο εκτελεστικό κομμάτι μαζί με τον Καλογεράτο και τους ψηλούς (Δαβάνη, Αντωνίου, Παπαδόπουλο) να ελέγχουν σε ολόκληρο το παιχνίδι τα ριμπάουντ.

Φίλιος και Γυφτάκης ανταποκρίθηκαν στην πίεση των έμπειρων των έμπειρων περιφερειακών του Πρωτέα, ενώ ιδιαίτερα ενθαρρυντική ήταν η εμφάνιση των Σπύρου Παπανικολάου και Σάββα Σαχπατζίδη, οι οποίοι φαίνεται να αποκτούν σημαντικό ρόλο στο φετινό rotation.

Επόμενο παιχνίδι για τον ΑΓΣΙ  με την Εθνική Εφήβων στο τουρνουά της Παραμυθιάς την Παρασκευή 26/9.

Τα δεκάλεπτα: 18-11, 37-27, 52-43, 65-56
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου