Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Καναλάκι: Ισχυροποιήθηκε για να πρωταγωνιστήσει


Ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό αναμένεται να παρουσιαστεί τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ το Καναλάκι και φαίνεται ότι θα είναι μία ομάδα που θα ξεχωρίσει στον Β΄ όμιλο.

Οι μεταγραφές που πραγματοποίησε ήταν εντυπωσιακές, με παίκτες έμπειρους και ικανούς να κάνουν τη διαφορά. Οι Αποστόλης Δάσκαλος και Γιάννης Κασκάνης επέστρεψαν στην ομάδα από το IBC. Ο Δάσκαλος τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα του IBC και μάλιστα πέρυσι ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου στη Γ΄ Εθνική, έχοντας 9,9 πόντους κατά Μ.Ο. σε 20 συμμετοχές, ενώ είχε και 21 εύστοχα τρίποντα. Αποτελεί πολύτιμο μέλος του Νιτσιάκου στο Εργασιακό Πρωτάθλημα "Ευγενία Μουτσίκα" και μάλιστα με δικό του καθοριστικό τρίποντο η ομάδα του κατέκτησε πριν δύο μέρες το Πρωτάθλημα. Από την άλλη ο Κασκάνης εξαιτίας ενός τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε, δεν μπόρεσε να βοηθήσει την περσινή σεζόν, όμως φέτος είναι έτοιμος για το restart.

Την ίδια διαδρομή ακολούθησε και ο πρώην αρχηγός του IBC Κώστας Κρικώνης. Για τέσσερις συνεχόμενες σεζόν τίμησε και με το παραπάνω τη φανέλα της γιαννιώτικης ομάδας. Πέρυσι σημείωνε 8,4 πόντους κατά Μ.Ο. σε 20 συμμετοχές και φέτος είναι έτοιμος για ένα καινούργιο ξεκίνημα στην καριέρα του.

Στο Καναλάκι επιστρέφει και ο Κώστας Ιωάννου για να βοηθήσει σημαντικά στην περιφέρεια. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση καθώς είναι ενεργό μέλος του πρωταθλητή Νιτσιάκου στο Εργασιακό Πρωτάθλημα. Σε 13 συμμετοχές στη regular season είχε 17,8 πόντους όντας ο 4ος σκόρερ του πρωταθλήματος, ενώ στον τελικό απέναντι στην Εστίαση Β΄ σημείωσε 18 πόντους.

Επίσης, ο Λουκάς Γάκης που πέρυσι ήταν δανεικός από τον Αίαντα Άρτας στο Καναλάκι, αποκτήθηκε το φετινό καλοκαίρι από την ομάδα της Πρέβεζας. 

Το Καναλάκι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αίαντα Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου