Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Στην ανδρική ομάδα του Θρύλου πέντε 16χρονοι


Την προώθηση πέντε ταλαντούχων 16χρονων αθλητών στην ανδρική ομάδα ανακοίνωσε η διοίκηση του Θρύλου Ιωαννίνων δείχνοντας εμπράκτως πίστη στο πλάνο της ανανέωσης.
Πρόκειται για τους Δημήτρη Αποστολίδη, Αλέξανδρο Παπαζυγούρα, Τάσο Νικολίτσα, Κυράνα Περικλή και Ζιώγα Χρήστο. Φυσικά οι δύο πρώτοι είναι ήδη από πέρυσι μέλη της ανδρικής ομάδας, έχοντας πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, όμως φέτος αναμένεται να έχουν ακόμα περισσότερες αρμοδιότητες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Προώθηση στην πρώτη ομάδα!

Οι παρακάτω αθλητές είναι γεννημένοι το 2003 βρίσκονται κάτω από το πρόγραμμα μας από μικρά παιδιά. Μέσα από την αφοσίωσή και την εργατικότητα τους όλα αυτά τα χρόνια έχουν καταφέρει να εξελιχθούν και σε πολύ δυνατές προσωπικότητες αλλά και σε εξαιρετικούς αθλητές. 
Πιστοί στο μας πλάνο για την προώθηση νεαρών αθλητών που προέρχονται αποκλειστικά από την δική μας ακαδημία στην πρώτη ομάδα για την περαιτέρω εξέλιξη τους. 

Ο Δημήτρης Αποστολίδης και ο Αλέξης Παπαζυγούρας είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής από πέρσι στο ανδρικό και αυτό τους βοήθησε πολύ στην αυτοπεποίθηση και την εξέλιξη τους.

1.Τάσος Νικολιτσας 
2. Κυράνας Περικλής 
3. Αποστολίδης Δημήτρης 
4. Παπαζυγούρας Αλέξης 
5. Ζιώγας Χρήστος

Τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου