Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Brandy Montgomery η πρώτη Αμερικανίδα στην ιστορία του ΠΑΣ


Ο ΠΑΣ Γιάννινα τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α1 και οι διοικούντες της ομάδας γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ότι η ενίσχυση με Αμερικανίδες παίκτριες είναι απαραίτητη.
Έτσι η 24χρονη Brandy Montgomery αποτελεί την πρώτη Αμερικανίδα που θα φορέσει ποτέ τη φανέλα του ΠΑΣ και θα ενισχύσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1. Αγωνίζεται στις θέσεις "2" και "3" και την περσινή σεζόν μέτρησε 21,4 πόντους αγωνιζόμενη στο Λουξεμβούργο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H πρώτη απόκτηση Αμερικανίδας αθλήτριας για τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC είναι γεγονός! Η 24χρονη Brandy Montgomery (SG, SF) θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας στην Α1 Εθνική κατηγορία την επόμενη σεζόν. Η Montgomery έρχεται στην ομάδα με πολύ θετικές συστάσεις, πέρα από τα στατιστικά της που μιλάνε από μόνα τους.

Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα του Λουξεμβούργου με την Etzella Ettelbruck και σε 22 παιχνίδια είχε μ.ο. 21.4 πόντους, 5.4 ριμπάουντ 2.3 ασσίστ, 1.4 κλεψίματα με 48.2% στα δίποντα και 34.8% στα τρίποντα!

Η Brandy που προέρχεται από αθλητική οικογένεια (οι γονείς της είναι προπονητές) έπαιξε κολλεγικό μπάσκετ για 4 χρόνια ως βασική στο Auburn Women's Basketball με πολύ καλά στατιστικά σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες.

Brandy can’t wait to welcome you in Ioannina!

Φωτογραφία: ΠΑΣ Γιάννινα WBC (Facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου