Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Κράτησε το βασικό κορμό του ο Σπάρτακος


Την ανανέωση της συνεργασίας με αρκετά από τα βασικά στελέχη του ανακοίνωσε ο Σπάρτακος.
Συγκεκριμένα, ο Ντίνος Λαμπρόπουλος παρέμεινε στην ομάδα και αναμένεται να συνθέσει ένα πολύ ισχυρό δίδυμο ψηλών στη frontline μαζί με τον Πάνο Θώδη. Ο αρχηγός Κώστας Κόρδας  και ο "πιστός στρατιώτης" Αποστολής Κολιγιώτης θα φορούν για ακόμα μια σεζόν τη φανέλα του Σπάρτακου. Για δεύτερη διαδοχική χρονιά θα συνεχίσει και ο Αποστόλης Θεοχάρους.

Η πρόσληψη του Τάκη Παππά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας προϋποθέτει πολλοί νεαροί να έχουν χρόνο συμμετοχής και ενεργό ρόλο στην ανδρική ομάδα. Έτσι Παναγιώτης Δήμος, Γρηγόρης Κούργιας, Χάρης Κύρκος, Βασίλης Βαράκας και Χρήστος Μπεσίρης θα αποτελέσουν αναπόσπαστα κομμάτια του νέου Σπάρτακου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Σπάρτακος ανακοινώνει την ανανέωση με τους αθλητές Ντίνο Λαμπρόπουλο, Κώστα Κόρδα, Αποστόλη Θεοχάρους και Αποστόλη Κολιγιώτη. Επίσης εκτός από τους 17χρονους Παναγιώτη Δήμο και Γρηγόρη Κούργια που πήραν και την περσινή σεζόν πολύ χρόνο συμμετοχής και λογίζονται πλέον βασικά στελέχη της αντρικής ομάδας, προωθούνται από την Under 21 και παίρνοντας χρόνο συμμετοχής άλλοι δύο 17χρονοι ο Χάρης Κύρκος και ο Βασίλης Βαράκας καθώς και ο 19 χρόνος Χρήστος Μπεσίρης. Εμείς να ευχηθούμε υγεία πάνω από όλα και επιτυχίες. Συνεχίζουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου