Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Θρύλος Ιωαννίνων: Με το Δημοσθένη Ντάσιο στο τιμόνι και στόχο την ανάδειξη μεγάλων ταλέντων


Με το Δημοσθένη Ντάσιο θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ ο Θρύλος Ιωαννίνων και απώτερος στόχος θα είναι η ανάδειξη ταλέντων μέσα από την Ntougias Basketball Academy.
Ο Ντάσιος διαδέχεται στο τιμόνι της ομάδας τον Σπύρο Μπεζεβέγκη, ο οποίος όπως τονίζεται και στην ανακοίνωση, έχει προσφέρει τα μέγιστα τα τελευταία δέκα χρόνια στο σύλλογο. Τις προσεχείς μέρες αναμένεται να κοινοποιηθεί και το ρόστερ για τη σεζόν 2019-2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Φυτώριο εκκολαπτόμενων αθλητών το ανδρικό του Θρύλου Ιωαννίνων B.C. Η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε από φέτος να επενδύσει στους νεαρούς αθλητές που προέρχονται από την NTOYGIAS BASKETBALL ACADEMY, μαζί με έναν πύρινα έμπειρων παικτών που θα τους πλαισιώσουν και θα τους βοηθήσουν με την εμπειρία τους να αναδείξουν το ταλέντο τους. Αρχής γενόμενης από τα παιδιά του περσινού παιδικού (γεννημένα το 2003) που έκαναν εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα παίδων και για επιπλέον συλλογή εμπειριών αγωνιστήκαν στη Β’ ομάδα του Θρύλου στην Γ’ ΕΣΚΑΒΔΕ. Η ΝΤΟΥGIAS BASKETBALL ACADEMY φέτος κλείνει τα 10 χρόνια και σε συνεργασία με καταξιωμένους Αμερικανούς και Ευρωπαίους προπονητές τρέχει ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα στην ΒΔ Ελλάδα και αυτό βοηθάει πολλά παιδιά να αναδείξουν και να εξελίξουν το ταλέντο τους. 

Η NTOUGIAS BASKETBALL ACADEMY όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα δίκτυο με μεγάλους Ελληνικούς συλλόγους που ενδιαφέρονται να εντάξουν εκκολαπτόμενα ταλέντα στο δυναμικό τους. Το μεγαλύτερο project της ακαδημίας υπήρξε ο Λευτέρης Ματζούκας ( Ο νεαρότερος αθλητής που σκόραρε και αγωνίστηκε στην Α1 και στο Champion League της FIBA) που διαπρέπει στον Προμηθέα Πατρών και στην Εθνική Ελλάδος. Επίσης, κάποια και από τα παιδιά που θα αγωνιστούν φέτος στην ανδρική ομάδα παρακολουθούνται ήδη από μεγαλύτερους συλλόγους και στο χέρι τους είναι μέσα από την σκληρή δουλεία και την ευκαιρία που τους δίνεται να κάνουν κάποια στιγμή το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. 

Στο τιμόνι της ομάδας φέτος θα βρίσκεται ο Δημοσθένης Ντάσιος (Επιτυχημένος προπονητής της NTOYGIAS BASKETBALL ACADEMY τα τελευταία 8 χρόνια) που του ανατέθηκε να τρέξει αυτό το φιλόδοξο project. Στις επόμενες ημέρες θα κοινοποιηθεί και το πλήρες ρόστερ της ανδρικής μας ομάδας!

Φυσικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ τον Σπύρο Μπεζεβέγκη για τη σπουδαία συνεισφορά του αυτά τα δέκα χρόνια στο σύλλογο. Ο Σπύρος δε θα είναι του χρόνου head coach στην ομάδα, όμως αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας του Θρύλου Ιωαννίνων.

Τα καλύτερα θα θέλαμε να ευχηθούμε και στον Edward Αρβανιτάκη και να τον ευχαριστήσουμε πολύ για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου