Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Ο απολογισμός του ΠΑΣ Γιάννινα για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε





Τον απολογισμό της χρονιάς για όλα τα τμήματά του έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα, σε μία σεζόν που αν μη τι άλλο στέφθηκε από μεγάλες επιτυχίες, με κορωνίδα φυσικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής από την ανδρική ομάδα και την άνοδο στη Β΄ Εθνική και την εξαιρετική πορεία της γυναικείας ομάδας (2η θέση στη regular season) μέχρι και το μπαράζ ανόδου.
Αναλυτικά ο απολογισμός:

ΑΝΔΡΙΚΟ: Στην παρθενική συμμετοχή της ομάδας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία ΕΟΚ, όχι μόνο η ομάδα πρωταγωνίστησε, αλλά ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΠΑΝΑΞΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΟΚ, όπου θα αγωνιστεί για 1η φορά στην ιστορία της!!!

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: Στην επάνοδο της ομάδας στην Α2 Εθνική Κατηγορία ΕΟΚ, η ομάδα κατέπληξε τους πάντες και τερμάτισε στην 2η θέση του πρωταθλήματος, συμμετέχοντας στα μπαράζ ΑΝΟΔΟΥ για την Α1 ΕΘΝΙΚΗ!!!

ΑΝΔΡΙΚΟ Β’ κ21: Πρωτοεμφανιζόμενο τμήμα στην Γ΄ΕΣΚΑΒΔΕ που δίνοντας χρόνο σε νέους αθλητές του Συλλόγου, άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ Β’ κ21: Πρωτοεμφανιζόμενο τμήμα στην Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ απαρτιζόμενο από Νεάνιδες και Κορασίδες, πέτυχε μεγάλο αριθμό νικών στην κατηγορία.

ΕΦΗΒΙΚΟ: Συμμετείχε για 1η φορά στο πρωτάθλημα έχοντας στη σύνθεσή του αθλητές μικρότερους από την ηλικία των Εφήβων.

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΣΚΑΒΔΕ για 2η συνεχόμενη χρονιά, δώσανε και φέτος τα διαπιστευτήριά τους, παίρνοντας την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

ΠΑΙΔΙΚΟ: Παρά τα δεκάδες προβλήματα (απουσιών και τραυματισμών), οι εναπομείναντες αθλητές δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Έφτασαν μέχρι τον μεγάλο τελικό της ΕΣΚΑΒΔΕ, όπου ηττήθηκαν κατακτώντας την 2η θέση του πρωταθλήματος.

ΜΙΝΙ 2005: Αγωνιζόμενοι κυρίως με αθλητές γεννημένους 2006-07, έφτασαν ένα βήμα από τους 16 της διοργάνωσης.

ΜΙΝΙ 2006: Ένα από τα δύο τμήματα μίνι 2006 του Συλλόγου μας, αναδείχθηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΣΚΑΒΔΕ, παρά το γεγονός ότι οι μισοί αθλητές του τμήματος είναι γεννημένοι 2007.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Ένα από τα δύο τμήματα παγκορασίδων που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα, κατόρθωσε να φτάσει στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος.

Υπόλοιπα τμήματα Ακαδημιών: Συμμετείχαν σε πλήθος φιλικών αγώνων για απόκτηση εμπειριών που θα τους είναι χρήσιμες για το μέλλον.

Οι Ακαδημίες Μπάσκετ του Συλλόγου μας έχουν την ευτυχία να έχουν στην οικογένειά τους πάνω από 225 αθλητές και αθλήτριες, ενώ ο Σύλλογός μας είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σύλλογος που έχει παρουσία ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΣΚΑΒΔΕ.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους γονείς των μικρών μας αθλητών και αθλητριών για την εμπιστοσύνη τους και την αδιάκοπη στήριξη και συμβολή τους σε κάθε βήμα του Συλλόγου προς τα εμπρός.

Να ευχαριστήσουμε επίσης τους προπονητές του Συλλόγου μας κ. Κωστόπουλο Θωμά, Σιαμέτη Γιώργο, Mπάθα Μιχάλη, Παπανικολάου Νίκο, Αναστασίου Δημήτρη, Στάθη Βάσω, Κατσίκο Μιχάλη, Μεντεσίδου Κλαίρη, Πάτρα Βασίλη, Γιωτάκη Νίκο και τον Υπεύθυνο Ακαδημιών του Συλλόγου μας κ. Αναστασίου Δημήτρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου