Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Αποχωρεί μετά από 13 χρόνια από τον ΑΓΣΙ ο Βαγγέλης Αυγερινός!



Μετά από 13 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στον ΑΓΣΙ, ο Βαγγέλης Αυγερινός αποχωρεί από την ομάδα με την οποία συνέδεσε το όνομά του στα Γιάννενα.
Ο κόουτς Αυγερινός όπως τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του, αποχωρεί από την οικογένεια του ΑΓΣΙ για νέες προκλήσεις στην προπονητική του καριέρα, ενώ ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που του έδωσαν την ευκαιρία να κοουτσάρει πολλά τμήματα της ομάδας και να εξελιχθεί προπονητικά και ιδιαίτερα τον Βαγγέλη Παππά για την μεγάλη εμπιστοσύνη που του έδειξε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βαγγέλη Αυγερινού:

Ένας μεγάλος κύκλος της μπασκετικής και προπονητικής μου σταδιοδρομίας φαίνεται πως κλείνει τη δεδομένη χρονική στιγμή, αποχωρώντας από την οικογένεια του ΑΓΣΙ. Νιώθοντας γεμάτος από ευχάριστα συναισθήματα, σημαντικές παραστάσεις ως παίκτης και κυρίως ως προπονητής αλλά και πολλούς φίλους μέσα και έξω από τα παρκέ, οφείλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα τα 13 χρόνια της παρουσίας μου στα Γιάννενα! Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μου έδωσαν την ευκαιρία να εξελιχθώ προπονητικά και κυρίως τον Βαγγέλη Παππά που μου εμπιστεύτηκε όχι ένα αλλά πολλά αγωνιστικά τμήματα όλα αυτά τα χρόνια! Ξέρω πως αδικώ πολλά ακόμα πρόσωπα στην οικογένεια του ΑΓΣΙ αλλά θα ήταν αδύνατο να τους αναφέρω όλους!
Έχοντας προσφέρει το 100 % των δυνατοτήτων μου στον σύλλογο περνάω το κατώφλι της εξόδου αναζητώντας νέες προκλήσεις στην προπονητική μου καριέρα. Νιώθω ότι φεύγω σαν φίλος και κρατάω βαθιά στο μυαλό μου όλες τις καλές στιγμές που έζησα στον ΑΓΣΙ!
Η ζωή κάνει κύκλους και κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα συμβεί στο μέλλον. Σας ευχαριστώ όλους, παράγοντες, συμπαίκτες, γονείς και κυρίως αθλητές που μου δώσατε την ευκαιρία να εξελιχθώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου