Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση των διοργανωτών του 28ου Ζαγόρι Basketball Camp


Η μεγαλύτερη μπασκετική διοργάνωση της Δυτικής Ελλάδας έριξε για 28η χρονιά την αυλαία. Το "28th zagori basketball camp and tournament" για μία ακόμη φορά συγκέντρωσε τα βλέμματα ολόκληρης της μπασκετικής Ελλάδας  για την ποιότητα και την οργάνωση του.
Το σημαντικό γεγονός της φετινής διοργάνωσης αποτελεί το ρεκόρ συμμετοχών των ομάδων στο καθιερωμένο τουρνουά του camp. 18 ήταν οι ομάδες με 220 περίπου αθλητές  από όλη την Ελλάδα  που ήλθαν στα Γιάννενα. Συγκεκριμένα συμμετείχαν:


Π.Α.Ο.Κ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Β.Α, Α.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, Φ.Ο.ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, Β.Α.Ο., Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΣ με αρκετά ηλικιακά τμήματα η κάθε μία και φυσικά όλες οι ομάδες του Α.Γ.Σ.Ι..


Έδωσαν συνολικά 36 παιγνίδια στα δύο γήπεδα που υποστήριξαν το event (E.A.N.K.I. και Νέο Κλειστό).Οι αγώνες κάλυψαν όλο το  ηλικιακό φάσμα (Εφηβικό-Παιδικό-Μίνι-Προμίνι).Στα τουρνουά συμμετείχαν, προσκεκλημένοι από τον Α.Γ.Σ.Ι.,και ηλικιακά τμήματα από τις ομάδες της πόλης (IBC, ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ΠΑΣ).


Την διοργάνωση λάμπρυναν με την παρουσία τους :


Ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας  ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ.


Ο διεθνής play maker του Ολυμπιακού ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ.


Η ταυτόχρονη παρουσίαση τους ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία για τα 250 παιδιά του camp που είχαν την ευκαιρία να παίξουν μαζί τους επιλέγοντας μια από τις ομάδες των δύο παικτών!


Με την ευκαιρία της λήξης των εργασιών του 28th zagori basketball camp and tournament το τμήμα μπάσκετ του Α.Γ.Σ.Ι. ευχαριστεί θερμά:


Τους γονείς που εμπιστεύτηκαν για μία ακόμη φορά τα παιδιά τους στους προπονητές του camp.


Το σύνολο των ομάδων που τίμησαν με την παρουσία τους το τουρνουά με την πεποίθηση ότι θα γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές μας.


Τον μεγάλο χορηγό μας ΝΕΡΟ ‘ΖΑΓΟΡΙ’ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της  ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ κ Νίκο Χήτο ,η αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια του οποίου έχουν συντελέσει τα μέγιστα ώστε το "zagori basketball camp" να έχει εξελιχθεί ραγδαία και  να βρίσκεται στην κορυφή της αναγνωρισιμότητας Πανελληνίως!


Την εταιρεία "coffee island" και τον κ. Βαγγέλη Λιόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου