Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

"Λάμψη" Αλεξανδρή,Κωστόπουλου και Γιαννακίδη στο 10ο Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα Basketball Camp (pics,vid)


Η τρίτη μέρα του 10ου Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα Basketball Camp επιφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη για τους μικρούς αθλητές, καθώς το παρών έδωσαν ένας από τους πλέον επιτυχημένους Έλληνες προπονητές, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο head coach της ανδρικής ομάδας του ΠΑΣ και αρχιτέκτονας της ανόδου στη Β΄ Εθνική Θωμάς Κωστόπουλος και ο shooting guard του Ηρακλή Μιχάλης Γιαννακίδης.
Ο Θωμάς Κωστόπουλος πήρε πρώτος το λόγο από τους καλεσμένους, τονίζοντας την ικανοποίησή του για τη μεγάλη συμμετοχή των παιδιών στο camp, ενώ παράλληλα προλόγισε τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, με τον οποίο διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, αφού ο προπονητής του ΠΑΣ είχε διατελέσει για πολλά χρόνια βοηθός του.


Ο κόουτς Αλεξανδρής "έκλεψε την παράσταση" μιλώντας πολύ ώρα με τα παιδιά, ενώ απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν, δίνοντας παράλληλα πολύτιμες συμβουλές από την εμπειρία που έχει αποκομίσει τόσα χρόνια στο χώρο του αθλητισμού. 


Με τη σειρά του σύστησε στο νεαρό κοινό τον Μιχάλη Γιαννακίδη, ο οποίος πήρε τελευταίος το λόγο και έπαιξε με τους νεαρούς αθλητές, αποδεικνύοντας την ικανότητά του από τη γραμμή των "6,75".









Δημήτρης Κοσίνας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου