Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση ο ΑΓΣΙ

 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΓΣΙ σχετικά με τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και τυπικά μετά τον αγώνα κατάταξης της περασμένης Κυριακής απέναντι στον Λεύκιππο Ξάνθης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:


Η αγωνιστική περίοδος 2018-19 τελείωσε για την ομάδα μας με τον αγώνα κατάταξης που ουσιαστικά σηματοδοτεί μια μακρά περίοδο αναμονής σχετικά με την κατηγορία που θα αγωνισθεί την επόμενη περίοδο.

Ήταν μία δύσκολη χρονιά αλλά ήταν η καλύτερη!

Το ρεκόρ των 17 νικών και 7 ηττών ήταν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς στον αγωνιστικό, οργανωτικό και διοικητικό τομέα αλλά άξιζε τον κόπο. Η ομάδα μας άλλαξε επίπεδο, βρέθηκε να διεκδικεί την απευθείας άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία, όμως αστάθμητοι  παράγοντες κατά την διάρκεια του δευτέρου γύρου επηρέασαν καταλυτικά την πορεία της.

Με την ευκαιρία της λήξης της περιόδου ο ΑΓΣΙ οφείλει να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές  αυτής πετυχημένης χρονιάς.

Τους αθλητές μας:

Κώστα Φίλιο, Σταύρο Μάκη, Αντώνη Χρύση, Σπύρο Παπανικολάου, Χρήστο Καννή, Ζάχο Πουρνάρα, Πάνο Θώδη, Μάκη Θυμνιό, Δημήτρη Αντωνίου, Γρηγόρη Ζαμπέτη, Αντώνη Καλφαλίδη, Σάββα Σαπχατζίδη, Δημήτρη Πρεμέτη, Μάρκο Μπαζάκα.
Τον προπονητή μας Σοφοκλή Τσουκανέλη και τους συνεργάτες του Βασίλη Τσαμπαλά, Αγγελο Κούκη.

Τον  αρχηγό του τμήματος Κώστα Παπαπέτρου.

Τον  ορθοπεδικό ιατρό Θοδωρή Παπακώστα (ΙΑΣΗ),τον παθολόγο ιατρό Σπύρο Νίκα, τον φυσικοθεραπευτή Αντώνη Αλεξίου και το ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

Τον χορηγούς  μας :

Tην εταιρία λογισμικού NATECH

Το νερό ΖΑΓΟΡΙ

Την εταιρεία αθλητικών ειδών ATHLOS

Τα αρτοποιεία ΕΞΑΡΧΟΣ

Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ 360

Τα στεγνοκαθαριστήρια ΚΑΣΟΛΑΣ

ROMA PIZZA

EPIRUS CATERING

REPLAY-BELLINO snacks

Το Γυμναστήριο FACTORY FITNESS CLUB

TOYOTA PODAS

ΣΤΟΑ ΛΟΥΛΗ

Την COFFEE EPIRUS

Τα ζαχαροπλαστεία ΛΕΚΚΑΣ

Την εταιρεία ειδών υγιεινής   ΤΑΜΠΑΚΗΣ

NISSAN KALLIS

Την εταιρία ΤΖΙΜΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

ΚΑΥΣΙΜΑ ΜΠΑΡΑΤΣΑΣ

MAXX MOTORS

KASSAROS TRAVEL SERVICES

Την εταιρεία SIME

Café DIVERSO

BALSAMIKO

Το κατάστημα εστίασης ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ

IPIROTRANS

VOLTERRA

WELLNESS CLUB IOANNINA

mplouzakia

ΕΔΕΣMΑ catering

Café ‘το απέναντι

Τους χορηγούς επικοινωνίας  nicmedia, super fm 104.3.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους φιλάθλους της πόλης μας που στάθηκαν δίπλα μας σ’όλη την χρονιά. Το γήπεδο γέμισε και σε αρκετά παιγνίδια αποδείχθηκε μικρό να φιλοξενήσει όλους όσους ήθελαν να βρεθούν στο γήπεδο. Αυτό το γεγονός αποτελεί την παρακαταθήκη για το μέλλον.

Τέλος ευχαριστούμε την Επιτροπή Διοίκησης του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου που δημιούργησε ιδανικές λειτουργικές  συνθήκες   και όλους τους συλλόγους με τους οποίους ‘συστεγαστήκαμε’ για την άψογη συνεργασία.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου