Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Πρωταθλητής στα Μίνι 2005 ο ΑΓΣΙ

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στέφθηκε πρωταθλήτρια η ομάδα Μίνι 2005 του ΑΓΣΙ, επικρατώντας του Πύρρου Αρταίων με 77-53 στο μεγάλο τελικό.
Η ομάδα του Δήμου Θώμου ολοκλήρωσε αήττητη τη φετινή της παρουσία στο τουρνουά και το σημαντικότερο όλως έδειξε ότι υπάρχουν ταλέντα που με σκληρή δουλειά μπορούν να εξελιχθούν και να αποτελέσουν βασικά στελέχη της ανδρικής ομάδας στο μέλλον. Φυσικά αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της ομάδας είναι ο Νίκος Βασιλείου, που αποτελεί σημαντικό project όχι μόνο για τον ΑΓΣΙ, αλλά συνολικά για το ελληνικό μπάσκετ, καθώς πρόκειται για μεγάλο ταλέντο.


Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΑΓΣΙ για την κατάκτηση του τίτλου:


Τον δεύτερο κατά σειρά πρωτάθλημα κατέκτησε η ομάδα μίνι του συλλόγου μας μετά την νίκη επί της αξιόμαχης ομάδας του Πύρρου Αρταίων με 77-53!

Οι ‘πεντάρηδες’ του Δήμου Θώμου τελείωσαν χωρίς ήττα το τουρνουά, έδωσαν χειροπιαστά δείγματα του ταλέντου τους, στοιχείο, που μαζί με την σκληρή δουλειά, θα τους δώσουν την ευκαιρία να εξελιχθούν αναμφίβολα, αυτά τα παιδιά είναι μια «φουρνιά» που συνεχίζει και πιστοποιεί την δουλειά του προπονητικού προγράμματος του ΑΓΣΙ.

Είναι η «φουρνιά» στην οποία ανήκει ένα από τα κατά τεκμήριο, μεγάλα projects του ελληνικού μπάσκετ στην ηλικία αυτή, ο Νικόλας Βασιλείου.

Για τον Νικόλα μας ήταν το τελευταίο παιχνίδι με την φανέλα του ΑΓΣΙ αφού η επόμενη χρονιά θα τον βρει να ανοίγει τα φτερά του για άλλες πολιτείες!

Μετά το ματς και πριν σηκώσουν το κύπελλο, οι συμπαίκτες του φρόντισαν να του θυμίσουν τις στιγμές που περάσαν μαζί προσφέροντας του μια στολή της ομάδας με τα ονόματα τους μέσα σε μια έντονα φορτισμένη στιγμή!
Είναι από τις στιγμές που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει.


Φωτογραφίες: AGSI B.C.(Facebook) 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου