Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Αυλαία με απόλυτη επιτυχία για το 1ο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδια


Ένα όμορφο διήμερο μπάσκετ έφτασε στο τέλος του σήμερα το πρωί στο Νέο Κλειστό, με το 1ο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδια που διεξήχθη με πρωτοβουλία του IBC, υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών και την άμεση συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου αλλά και την Ο.Σ.Ε.Κ.Α. να στέφεται με απόλυτη επιτυχία.
Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκαν ο Μικρός και Μεγάλος Τελικός, με την Εθνική Ελλάδας να καταλαμβάνει την πρώτη θέση, επικρατώντας στον τελικό της Μεικτής Ο.Σ.Ε.Κ.Α. με 67-35, που κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Τρίτος τερμάτισε ο Ηρόδικος, με τους Αργοναύτες Βόλου να καταλαμβάνουν την τέταρτη θέση. Ο κόσμος αγκάλιασε το Τουρνουά και ευχαριστήθηκε μπάσκετ το διήμερο 11 και 12 Μαΐου, ενώ παράλληλα είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει πόσο δύσκολο είναι το μπάσκετ με αμαξίδια και να θαυμάσει τους αθλητές των ομάδων.


Απώτερος στόχος της διοργάνωσης ήταν η ευαισθητοποίηση και η παρακίνηση των Γιαννιωτών να ασχοληθούν πιο ενεργά με το άθλημα και φυσικά η δημιουργία της πρώτης ομάδας μπάσκετ με αμαξίδια στα Ιωάννινα. Μάλιστα κατά την Τελετή Λήξης βγήκε μία σπουδαία είδηση, καθώς όπως ανακοίνωσε ο έφορος της Ο.Σ.Ε.Κ.Α., Γιώργος Κοντοδήμος, πρόθεση της ομοσπονδίας είναι την επόμενη χρονιά να διεξαχθεί το Final 4 στα Ιωάννινα.

Δημήτρης Κοσίνας    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου