Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Νέο Κλειστό: Όλα τα βλέμματα στα παιχνίδια ΠΑΣ Γιάννινα-Αναγέννηση Ρυσίου και IBC-Γ.Ε.Α.


 

Τα δυο πολύ μεγάλα και σημαντικά παιχνίδια, που… δίνουν είτε το εισιτήριο για την Γ’ Εθνική κατηγορία, είτε την ευκαιρία για συμμετοχή σε αγώνα μπαράζ που οδηγεί στην Α1 Εθνική κατηγορία των Γυναικών, είναι αυτά που αναμφίβολα, κλέβουν την παράσταση αυτό το Σαββατοκύριακο, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων.

Η αρχή των σπουδαίων ματς, γίνεται το Σάββατο στις 6.30 το απόγευμα, όπου το IBC, αντιμετωπίζει την Γ.Ε. Αγρινίου, σε ένα παιχνίδι, όπου αν η τοπική ομάδα, «ζευγαρώσει» τις νίκες της… πανηγυρίζει την άνοδό της στην Γ’ Εθνική!
Μια ημέρα μετά, την Κυριακή, στη 1.00 το μεσημέρι, οι Γυναίκες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, θέλουν τη νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Ν. Ρυσίου, ώστε να εξασφαλίσουν την είσοδο στο μεγάλο μπαράζ, με την δεύτερη ομάδα του άλλου Ομίλου, για μια ιστορική άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία!
Με την ευκαιρία της διεξαγωγής των δυο μεγάλων ντέρμπι, η Επιτροπή Λειτουργίας του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου, απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους φιλάθλους, να γεμίσουν το Γυμναστήριο και να στηρίξουν τις δυο Γιαννιώτικες ομάδες, για την άνοδό τους, μια άνοδο, που θα αποτελέσει ένα ακόμη βήμα προς τα μπροστά για το τοπικό μπάσκετ.
Παράλληλα, η αγωνιστική δράση στο Νέο Κλειστό, περιλαμβάνει ακόμη 6 ματς, με το πρόγραμμα να έχει ως εξής:

Σάββατο 13 Απριλίου:
Παίδων: ΑΓΣΙ – Γ.Ε. Αγρινίου (14.00)
Γυναικών (ΕΣΚΑΒΔΕ): Σπάρτακος - ΑΓΣΙ (16.00)
Ανδρών (Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ): IBC – Γ.Ε. Αγρινίου (18.30).

Κυριακή 14 Απριλίου:
Μίνι 2005: Θρύλος Ιωαννίνων – Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα (10.00)
Γυναικών (Α2 Εθνική): ΠΑΣ Γιάννινα – Αναγέννηση Ν. Ρυσίου (13.00)
Ανδρών (Γ’ ΕΣΚΑΒΔΕ): Σπάρτακος (Β) – Θρύλος Ιωαννίνων (Β) (15.00)
Εργασιακό (Α2): Telecom – Εστίαση Α’ (19.45)
Εργασιακό (Α1): Ι.ΙΕΚ Δέλτα – Πανεπιστήμιο (21.45).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου