Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Συνεργασία με το City of Leeds Basketball Foundation και το Πανεπιστήμιο του Leeds για τον ΠΑΣ Γιάννινα

 

Όπως ανακοίνωσε σήμερα το πρωί, ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC ξεκίνησε μία σημαντική συνεργασία με το City of Leeds Basketball Foundation και το Πανεπιστήμιο του Leeds, μία συνεργασία που θα ισχύσει από το 2019, έως και το 2022.
Αναλυτικά η ανακοίνηωση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC:

Πριν από μερικές εβδομάδες, φιλοξενήσαμε στα Γιάννενα τον κ. Matt Newby, διευθυντή του City of Leeds Basketball movement και head coach του Leeds Beckett University Basketball program.

Σήμερα, έχουμε τη μεγάλη χαρά να ανακοινώνουμε την επίσημη συνεργασία του ΠΑΣ Γιάννινα WBC με το City of Leeds Basketball Foundation, για τέσσερα χρόνια από το 2019 μέχρι το 2022.


Ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Γιώργος Μάστακας και ο διευθυντής του City of Leeds Basketball Foundation κ. Matt Newby υπέγραψαν τη συμφωνία, η οποία προβλέπει, μεταξύ άλλων:
  •  Επιλογή και διαχείριση ταλέντων που ανήκουν στο δυναμικό των συμβαλλόμενων φορέων και την επίτευξη του ανώτερου δυνατού επιπέδου προπόνησης και ανταγωνιστικών συνθηκών των αθλητριών.
  • Επιπλέον, η συμφωνία περιλαμβάνει ευκαιρίες ανάπτυξης στην προπονητική, καθώς και, μελλοντικά, περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας στις ακαδημίες και στη διοργάνωση καμπ.
  • Ακόμα, οι συμβαλλόμενες πλευρές σκοπεύουν να δημιουργήσουν τις ευκαιρίες για τους αθλητές-τριες, ώστε να φτάσουν στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο στην εκπαίδευση και στον αθλητισμό. 
Σε επίπεδο διετίας, οι δύο πλευρές θα αναπτύξουν πρόγραμμα ανταλλαγής παικτριών και των προπονητών, ενώ η συμφωνία προβλέπει την περαιτέρω επέκταση της συνεργασίας, με ανίχνευση των δυνατοτήτων διοργάνωσης προγραμμάτων προετοιμασίας του ΠΑΣ στο Λιντς, το συνδυασμό αθλητικής και πανεπιστημιακής δραστηριότητας, αλλά και την αναζήτηση παικτριών, σε επαγγελματικό επίπεδο, για να ενταχθούν στο δυναμικό του ΠΑΣ Γιάννινα WBC.

Εκτός όσων προαναφέρθηκαν, η συμφωνία προβλέπει τη συμμετοχή στο μπάσκετ καμπ του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου στην Αγγλία, το προσεχές καλοκαίρι, αλλά και την «ανταλλαγή» παικτριών στα καλοκαιρινά καμπ των δύο συμβαλλόμενων πλευρών.

Κατά την επίσκεψή του στα Γιάννενα, ο κ. Newby, εκτός από τα καλύτερα λόγια για την πόλη και τη φιλοξενία, δήλωνε μεταξύ άλλων:

«Η ομάδα είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα. Είδα πώς αναπτύσσεται το σχέδιο και ήταν εξαιρετικό το γεγονός ότι συνδυάστηκε το ταξίδι μου με μια πολύ μεγάλη και ιστορική νίκη της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου