Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Νέο Κλειστό!


 

Πλησιάζει η ώρα για τις δύο κορυφαίες στιγμές της ομάδας μας, αλλά και του γιαννιώτικου μπάσκετ. Η πρώτη από αυτές, είναι το παιχνίδι της Κυριακής 7/4 στις 13.00 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Σας περιμένουμε να γεμίσετε τις εξέδρες του γηπέδου.
Διαβάστε τις δηλώσεις στο pregame:

Γιώργος Σιαμέτης, κόουτς:

«Την Κυριακή  στις 13.00 η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Άρη Θεσσαλονίκης, μια από τις πιο ιστορικές ομάδες του γυναικείου μπάσκετ. Έχει διατελέσει για χρόνια στην Α1, με πολύ μεγάλες πορείες εκεί,

Είναι δύο ματς, ένα με τον Άρη και ένα με την Αναγέννηση Ν. Ρυσίου που για μας είναι ό,τι πιο σημαντικό έχει «γράψει» αυτή η ομάδα στη σύγχρονη ιστορία της.

Όλη η πόλη είναι σε αναβρασμό για τα δύο αυτά ματς. Έχουμε καταφέρει να ξεσηκώσουμε όλο τον κόσμο για το γυναικείο μπάσκετ.

Το έχουν πετύχει οι κοπέλες, με τη φοβερή δουλειά και προσπάθεια που έχουν δώσει τα δύο τελευταία χρόνια.

Υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε το 1000%, ό,τι έχουμε από ψυχή και μυαλό για να καταφέρουμε και να πετύχουμε τη νίκη.

Ο Άρης έχει έναν από τους καλύτερους προπονητές της κατηγορίας, τον κ. Σπυρόπουλο, με πολύ μεγάλη εμπειρία, με φοβερές πορείες στις ομάδες του. Έχει πέντε παίκτριες-προσωπικότητες, όπως η Λάλου, η Τζιαμπάζη, η Βεντούρα, η Γράψα, η Γκρίτζαλη.

Εμείς όμως, όλο το χρόνο ακολουθούμε την ίδια τακτική και συνταγή: σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν. Ξέρουμε ότι την Κυριακή το γήπεδο θα είναι γεμάτο για εμάς. Οι κοπέλες συναισθάνονται πλήρως ότι αυτά τα δύο ματς μπορεί να μην τα ξαναζήσουν ποτέ και είναι έτοιμες να δώσουν ό,τι περισσότερο μπορούνε για να πετύχουν αυτό που δεν περίμενε κανείς στην αρχή της χρονιάς».

…και οι παίκτριες:

Ντίνα Σαρηγιαννίδου:
«Την Κυριακή στη 1 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Νέο Κλειστό. Σας περιμένουμε δίπλα μας».

Κλαίρη Μεντεσίδου:
«Η χρονιά για μας είναι ήδη πετυχημένη, όσοι μας παρακολουθούν το γνωρίζουν αυτό, είμαστε όμως έτοιμες να κυνηγήσουμε το κάτι παραπάνω»

Πανωραία Ντάλα-Στέλλα Ξανθοπούλου:
«Την Κυριακή σας ζητάμε να γεμίσουμε την κερκίδα και να δούμε το μπάσκετ, εκεί που του αξίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου