Σάββατο 13 Απριλίου 2019

ΠΑΣ Γιάννινα: Πανέτοιμος για το μεγάλύτερο παιχνίδι της χρονιάς...


 

 Ήρθε η ώρα για το σημαδιακότερο παιχνίδι της ιστορίας του ΠΑΣ Γιάννινα WBC. 
«Είναι ματς-σταθμός για την ιστορία του συλλόγου. Έχω που το λέω όλο το χρόνο και έχω φτάσει στα όρια της… γραφικότητας ενδεχομένως» λέει ο κόουτς Γιώργος Σιαμέτης και περιγράφει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πραγματικότητα.
Η ομάδα είναι έτοιμη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, χωρίς άγχος, αλλά με πολλή προσμονή. Περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει ασφυκτικά το Νέο Κλειστό, για να στηρίξει και να μοιραστεί την προσπάθεια για να φτάσουμε στη νίκη.

Γιώργος Σιαμέτης:«Την Κυριακή παίζουμε με την Αναγέννηση Ν. Ρυσίου μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Αυτό το αποδεικνύει και η θέση της, είναι δεύτερη. Είμαστε στην ίδια θέση της βαθμολογίας δηλαδή.
Είναι ματς-σταθμός για την ιστορία του συλλόγου. Έχω που το λέω όλο το χρόνο και έχω φτάσει στα όρια της… γραφικότητας ενδεχομένως.
Δεν μπορώ όμως να μην το λέω, γιατί το ζούμε. Γιατί στήσαμε μια ομάδα για να σωθούμε και έχουμε καταφέρει, στο προτελευταίο ματς, μέσα στην έδρα μας, να παίζουμε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για τη δεύτερη θέση. Η νίκη σε αυτό το ματς δεν μας φτάνει, πρέπει να κερδίσουμε και τον τελευταίο ματς στον Πιερικό προκειμένου η ομάδα να πάει στα μπαράζ ανόδου.
Προσπαθώ όλη τη βδομάδα να δώσω στις παίκτριές μου να καταλάβουν ότι αυτό το παιχνίδι, πρέπει να το απολαύσουν όσο κανένα. Είναι στην έδρα μας, ο ξεσηκωμός στην πόλη είναι πρωτόγνωρος, με σταματάνε στο δρόμο και με ρωτάνε «τι ώρα είναι το παιχνίδι», γιατί θέλουν να έρθουν και να απολαύσουν την προσπάθεια των κοριτσιών, όχι γιατί θέλουν όλοι να συνοδευτεί με νίκη, αλλά γιατί τα κορίτσια αυτά τους έχουν κερδίσει με την αυταπάρνησή τους και την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν στο γήπεδο.
Το μόνο που θα εγγυηθώ και θα υποσχεθώ είναι ότι, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, τα κορίτσια θα δώσουν ό,τι περισσότερο έχουν στην ψυχή και στο μυαλό τους για να κερδίσουν αυτό το ματς»..

Ντίνα Σαρηγιαννίδου: «Φέτος ήταν μια πολύ πετυχημένη χρονιά, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και σωματικά, και ψυχικά. Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή να μας βοηθήσετε και να γίνεται ο έκτος παίκτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου