Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Το pregame του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Τιτάνες Δράμας


Πριν από 2 χρόνια, στις 3 Μαρτίου του 2017, ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC έχανε από τους Τιτάνες Δράμας στο κλειστό της Λιμνοπούλας και έπεφτε κατηγορία. Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ο ΠΑΣ WBC υποδέχεται τους Τιτάνες στο Νέο Κλειστό και ο στόχος του βρίσκεται ακόμα πιο ψηλά.
Οι δηλώσεις για το ματς της Κυριακής:
Στέλλα Ξανθοπούλου: «Είναι πολύ ιδιαίτερο ματς της Κυριακής. Όσοι και όσες ήταν δύο χρόνια πριν στο γήπεδο, ξέρουν ακριβώς γιατί μιλάμε. Είμαστε πάρα πολύ έτοιμες και ψυχολογικά δυνατές για το παιχνίδι, για ένα λόγο παραπάνω: Θα έχουμε μαζί μας τους φιλάθλους και τους κοντινούς μας ανθρώπους να μας στηρίξουν σε αυτή την προσπάθεια».
Πριν από ακριβώς δύο χρόνια, ο κόουτς Γιώργος Σιαμέτης, μετά το ματς με τη Δράμα, υποσχόταν ότι η ομάδα θα δουλέψει για να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες. Επτά αγωνιστικές πριν το τέλος της φετινής Α2, κυνηγάει την άνοδό της:
«Όσο και να έχουμε προσπαθήσει να αποσυνδέσουμε το ματς από την τελευταία φορά που αντιμετωπίζαμε την ομάδα της Δράμας εντός έδρας, δεν γίνεται.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι την τελευταία φορά που παίξαμε εντός έδρας χάσαμε με 20 πόντους και πέσαμε κατηγορία, αλλά και ότι τότε έλεγα πως όλοι υποσχόμαστε σε όλους πως θα επιστρέψουμε στις εθνικές κατηγορίες.
Αυτή τη φορά έχουν αλλάξει τα πράγματα. Η Δράμα προσπαθεί να σώσει την κατηγορία και εμείς παλεύουμε για την άνοδο. Χρειάζεται να έχεις πίστη, επιμονή και υπομονή σε αυτό που κάνεις.
Θέλουμε να φτάσουμε στο ντέρμπι με την Πυλαία που το έχουμε στην έδρα μας, με όσο το δυνατόν καλύτερη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, Αν πάρουμε τα ματς με Δράμα-Βόλο, μια νίκη στο ματς με την Πυλαία θα αλλάξει όλους τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς».
Για το παιχνίδι καθαυτό, τόνισε:
«Ο πίνακας δείχνει ότι η τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος παίζει με την προτελευταία. Μόνο έτσι δεν αντιμετωπίζουμε το ματς όμως, γιατί ξέρουμε ότι οι ομάδες που έχουν ένστικτο αυτοσυντήρησης, όπως η Δράμα που κυνηγάει να σώσει τη χρονιά, είναι επικίνδυνες. Αυτό προσπαθώ να πω στις παίκτριες όλη τη βδομάδα, να μην πέσει καθόλου η ένταση στις προπονήσεις. Το ματς αποδεικνύεται εύκολο ή δύσκολο μόνο στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου