Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη νίκη στο Βόλο πριν το μεγάλο ντέρμπι με την Πυλαία


Την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 9 Μαρτίου στον Βόλο η ομάδα μας, για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 μπάσκετ γυναικών.
Η αποστολή θα ξεκινήσει τις 10 το πρωί της ίδιας μέρας για τον Βόλο και θα τη συνοδεύσει ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Μάστακας.

Ο αγώνας έχει ιδιαιτερότητες, ειδικά για τη Σταματία Διαμαντοπούλου.

«Είναι ένα ιδιαίτερο ματς για μένα, γιατί τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόμουν με την ομάδα του Ολυμπιακού βόλου, καθώς κατάγομαι από τον Βόλο. Αυτή τη βδομάδα όμως, στόχος είναι η νίκη με την ομάδα μου, τον ΠΑΣ, στόχος για τον οποίο έχουμε προετοιμαστεί όλη τη βδομάδα» ανέφερε στις δηλώσεις της, στο pregame.

Ο προπονητής Γιώργος Σιαμέτης από την πλευρά του, στάθηκε στις απαιτήσεις του ΠΑΣ από το παιχνίδι και ειδικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με τις νεαρότερες παίκτριες:

«Ο Ολυμπιακός Βόλου, με βάση τα αποτελέσματα δείχνει η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Αυτό όμως δεν μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα και σίγουροι, όχι γιατί δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα, αλλά για τον εξής λόγο: Θέλω, οι νεαρότερες παίκτριες της ομάδας, ανεξαρτήτως αντιπάλου να κάνουν αυτά που θέλουμε όσο το δυνατόν πιο σωστά μέσα στο γήπεδο, χωρίς να χάνουμε την αυτοσυγκέντρωση».

Τα επόμενα παιχνίδια θα είναι τα κομβικά για τη συνέχεια:

«Το πιο σημαντικό στο ματς του Σαββάτου είναι να διατηρήσουμε το ρυθμό μας γιατί την επόμενη Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με την Πυλαία που σηματοδοτεί πάρα πολλά πράγματα για εμάς. Είναι ένα ματς που το θέλουμε πολύ».

Τέλος, αναφέρθηκε στην προσπάθεια με τις νεαρότερες παίκτριες που κάνει ο αντίπαλος του Σαββάτου, απονέμοντας τα εύσημα σε προπονητή και διοίκηση:

«Η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, αν δεν κάνω λάθος, έχει το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας. Θέλω από την καρδιά μου να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή της, γιατί οι παίκτριές του, σε βάθος χρόνου, αποκτούν εμπειρίες και βγάζουν στο παρκέ πράγματα για τα οποία ο κόουτς και η διοίκηση της ομάδας πρέπει να αισθάνονται περήφανοι. Εμείς, το Σάββατο θα πρέπει να δείξουμε την ίδια σοβαρότητα με όλα τα υπόλοιπα ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου