Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Δελτίο τύπου από τον Πρωτέα Ηγουμενίτσας για τα πρόσφατα γεγονότα...

 

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας σχετικά με τα τελευταία γεγονότα που έχουν διαδραματιστεί μετά τη νίκη κόντρα στον Σπάρτακο και μέχρι τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου απέναντι στον Αίαντα Άρτας και τα χαμένα δελτία των αθλητών του.

Αναλυτικά η τοποθέτηση της ομάδας:

Για την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με τα τελευταία θλιβερά γεγονότα με πρωταγωνιστή τον σύλλογό μας αναγκαζόμαστε να επικοινωνήσουμε με την κοινή γνώμη και να πούμε αλήθειες:

Τα γεγονότα έχουν ως εξής:
Την Παρασκευή πριν τον αγώνα ο προπονητής του συλλόγου μας, προετοιμαζόμενος για το παιχνίδι της επόμενης ημέρας, ανακαλύπτει ότι τα δελτία των αθλητών μας δεν υπάρχουν στα πράγματά του και όλος ο σύλλογος τα ψάχνει στο γήπεδο, στο γραφείο, στα σκουπίδια, παντού χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αφού εξαντλήσαμε όλες τις πιθανότητες το Σάββατο το πρωί ο Πρόεδρος του συλλόγου κάνει δήλωση κλοπής στην Αστυνομία και αμέσως επικοινωνεί με τον Πρόεδρο της Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε ζητώντας αναβολή του παιχνιδιού αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε στην Άρτα την ώρα του αγώνα με τους αθλητές της με την κατάσταση Αθλουμένων Μελών και τις ταυτότητες των αθλητών, δεν της επιτράπηκε να αγωνιστεί και κατέθεσε ένσταση για επανάληψη του παιχνιδιού.
Δεδομένο 1ο : τα δελτία «εξαφανίστηκαν» αμέσως μετά τον νικηφόρο αγώνα της ομάδας μας με το Σπάρτακο. Το πρώτο και μεγάλο λάθος μας είναι ότι μέσα στους πανηγυρισμούς μας δεν τα «περιφρουρήσαμε» και νομίζοντας ο ένας ότι τα πήρε ο άλλος φτάσαμε να ανακαλύψουμε ότι λείπουν την Παρασκευή το βράδυ.
Δεδομένο 2ο : Οι αθλητές μας έχουν δελτία, δεν παύουν να είναι αθλητές του συλλόγου λόγω της απώλειας τους και ζητήσαμε αναβολή μερικών ημερών για να προλάβουμε να τα επανεκδώσουμε. Δεν επικαλεστήκαμε άλλους ψεύτικους λόγους αναβολής αλλά μόνο την αλήθεια, πιστεύοντας ότι ηθικά θα έπρεπε να δικαιωθούμε.
Δεδομένο 3ο : Στα play off δεν θα συμμετέχουν οι δύο καλύτερες αγωνιστικά ομάδες του ομίλου μας.
Δεδομένο 4ο: Έχουν δοθεί αναβολές, αλλαγή ημέρας και ώρας σε αγώνες για πολύ μικρότερης σημαίας λόγους (σχολικές εκδρομές, εξετάσεις αγγλικών κ.α) και σε μικρότερης σημασίας αγώνες από τον συγκεκριμένο.

Για όλα αυτά τα δεδομένα και με σεβασμό στον ιδρώτα και τις προσπάθειες των αθλητών πιστεύουμε ότι δεν έπρεπε να κριθεί το πρωτάθλημα με εξωαγωνιστικά κριτήρια. Να μη ξεχνάμε ότι κάνουμε ερασιτεχνικό αθλητισμό που κυρίαρχο ρόλο πρέπει να παίζει το παιχνίδι…

ΥΓ. 1 Την ευγένεια και το ήθος μας ως ομάδα να μην την εκλαμβάνουν κάποιοι σαν αδυναμία μας!!!
ΥΓ. 2 Τα μυστήρια δεν μένουν για πάντα μυστήρια, κάποια στιγμή αποκαλύπτονται και τότε κάποιοι θα μας βρουν μπροστά τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου