Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

ΠΑΣ Γιάννινα: Ματς "κρας τέστ" με τον Παναθλητικό Συκεών


Ένας αγώνας που οι ομάδες περιμένουν πως και πως είναι μπροστά μας, την Κυριακή 10/2/19 στις 13.30, στις Συκιές Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα μας παίζει με τον πρωτοπόρο και αήττητο Παναθλητικό Συκεών και όπως τόνισαν η Σοφία Βρασταμηνού, η Ροδάνθη Μπάτου και ο κοουτς Γιώργος Σιαμέτης στο pregame, είναι ένα ματς που του ταιριάζει η προσμονή και όχι το άγχος.
Μερικές από τις δηλώσεις τους:
Σ. Βρασταμηνού: «Παίζουμε με την ομάδα που έχει ρεκόρ 12-0. Αυτό και μόνο είναι κίνητρο για να αγωνιστούμε και να δείξουμε τι αξίζουμε. Τέτοια ματς, σαν αυτό της Κυριακής, δεν μας προκαλούν άγχος, αλλά προσμονή».
Γ. Σιαμέτης: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι η μοναδική επαρχιακή ομάδα από τις πρώτες επτά, πέραν δηλαδή της Θεσσαλονίκης. Αυτό και μόνο είναι πολύ σπουδαίο επίτευγμα για εμάς και αντικατοπτρίζει τη σπουδαία δουλειά που έχει γίνει στην πόλη μας.
Για ομάδες νεανικές σαν τη δική μας, ματς με αντιπάλους σαν τον Παναθλητικό που είναι αήττητος, είναι ‘κρας τεστ’. Θα δούμε δηλαδή πόσο μπορούν να ανταποκριθούν μικρά παιδιά σε ένα πολύ δύσκολο ματς με αντίπαλες πολύ έμπειρες παίκτριες.
Είναι όμως παιχνίδια που δεν μας δημιουργούν άγχος. Τα αντιμετωπίζουμε σαν μια πολύ μεγάλη πρόκληση. Θέλουμε λοιπόν την Κυριακή να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί.
Την Κυριακή θα αγωνιστούν δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, με φανερό φαβορί τον Παναθλητικό. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας και αυτό που κάναμε μέχρι τώρα, σε όλα τα ματς.
Εύχομαι η αποστολή μας να τύχει ανάλογης φιλοξενίας με αυτή που επιφυλάξαμε στον Παναθλητικό, στον αγώνα του πρώτου γύρου στα Γιάννενα».
Η ομάδα θα ταξιδέψει το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη όπου θα διανυκτερεύσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου