Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

ΠΑΣ Γιάννινα: Άλλη μια μάχη με στόχο το θετικό αποτέλεσμα


Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι, η ομάδα μας αντιμετωπίζει μια από τις ιστορικότερες ομάδες των εθνικών κατηγοριών, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC θα παραταχθεί με ελλείψεις, λόγω των τραυματισμών που είχαμε αυτή τη βδομάδα.
Ωστόσο, παίκτριες και προπονητικό τιμ είναι σε ετοιμότητα να δώσουν τη μάχη.
Ρούλα Πανούτσου:
«Το μέχρι τώρα 10-4 μας γεμίζει όλες αυτοπεποίθηση και κάθε επιπλέον νίκη μας κάνει ακόμα πιο χαρούμενες. Κάθε ήττα από την άλλη, μας πεισμώνει περισσότερο, να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι ο Απόλλων Καλαμαριάς είναι μια από τις πιο δύσκολες ομάδες του πρωταθλήματος. Αυτό ωστόσο δεν μας φοβίζει και είμαστε έτοιμες να δώσουμε τη μάχη για το καλύτερο αποτέλεσμα».
Γιώργος Σιαμέτης
«Όλοι μας, μετά το τέλος με τον Πανσερραϊκό πιστέψαμε ότι τα άσχημα λάβανε τέλος μετά τις τιμωρίες προπονητή και έδρας και ήμασταν έτοιμοι για ένα νέο ξεκίνημα για τους τελευταίους οκτώ αγώνες. Λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο όμως, γιατί μέσα στην εβδομάδα είχαμε τρεις σοβαρούς τραυματισμούς. Έχουμε μάθει στα δύσκολα όλα αυτά τα χρόνια και έχουμε προπονηθεί πολύ σκληρά και είμαστε έτοιμοι την Κυριακή να δώσουμε άλλη μια μάχη για το θετικό αποτέλεσμα».
«Ως ομάδα έχουμε μάθει μέσα από κάθε δυσκολία να βγάζουμε και κάθε θετικό. Σιγά σιγά θα υλοποιούμε λοιπόν το δεύτερο στόχο που είχαμε από την αρχή της χρονιάς, δηλαδή παίκτριες μικρότερης ηλικίας που ενδεχομένως είχαν πολύ μικρότερο χρόνο, να αρχίσουν να αποκτούν εμπειρίες και γίνουν πολύ πιο χρήσιμες για την ομάδα».
«Ο Απόλλωνας Καλαμαριάς είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος και η βαθμολογική του θέση τον αδικεί. Έχει βαθύ ρόστερ, με 12 παίκτριες που μπορούν όλες να μπούνε στο γήπεδο και να βοηθήσουνε, παίκτριες με μεγάλη εμπειρία από την Α1 και μικρότερες παίκτριες με πολύ ταλέντο. Αυτό είναι ένα κομμάτι που μας προβληματίζει  γιατί μετά τους τραυματισμούς μικραίνει το ρόστερ μας. Έχουμε μάθει όμως να αντιμετωπίζουμε κάθε αντιξοότητα και οι παίκτριες που θα παίξουν την Κυριακή, θα παίξουν και γι αυτές που λείπουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου