Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο το 2ο Τουρνουά "Νίκος Φιλίππου"


Πέρυσι έγινε η αρχή. Αυτό το Σαββατοκύριακο έρχεται η συνέχεια…
Μια οφειλόμενη τιμή στον Γιαννιώτη καλαθοσφαιριστή και πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Ομάδα, Νίκο Φιλίππου. Μια ξεχωριστή γιορτή του μπάσκετ, με φιλανθρωπικό σκοπό.
Ο λόγος για το 2ο Τουρνουά «Νίκος Φιλίππου», που διοργανώνεται το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, από την Επιτροπή Λειτουργίας του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου, σε συνεργασία με το Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ «Ευγενία Μουτσίκα».
Το Τουρνουά «Νίκος Φιλίππου» ξεκίνησε πέρυσι τον Δεκέμβριο από τους ανθρώπους του Εργασιακού Πρωταθλήματος προς τιμή του σημαντικότερου Γιαννιώτη καλαθοσφαιριστή.
Από το 1ο Τουρνουά δεν έλειψε φυσικά ο ίδιος ο Νίκος Φιλίππου, ο οποίος τιμήθηκε για την προσφορά του στο μπάσκετ, για την προσφορά του στον αθλητισμό και για τη σπουδαία καριέρα του. Ο Νίκος Φιλίππου θα είναι και φέτος, στο 2ο Τουρνουά, τιμώντας και πάλι με την παρουσία του τον θεσμό.
Το 2ο Τουρνουά θα διεξαχθεί στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο των Ιωαννίνων, με την αρχή να γίνεται το Σάββατο με δυο παιχνίδια. Στις 4.00 το μεσημέρι η Μικτή Ομάδα της Α1 κατηγορίας του Εργασιακού Πρωταθλήματος, θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Α2 κατηγορίας και στις 6.00 το απόγευμα η Μικτή Ομάδα Αθηνών «ΕΚΑ Νίκος Γκάλης», θα αντιμετωπίσει την Μικτή του Εργασιακού Πρωταθλήματος της Άρτας.
Την Κυριακή, στις 11.30, στο Νέο Κλειστό θα γίνει ο μικρός τελικός και στις 2.00 το μεσημέρι θα ακολουθήσει ο μεγάλος τελικός. Στο ημίχρονο του τελικού της Κυριακής, θα γίνουν βραβεύσεις ανθρώπων που στηρίζουν το μπάσκετ, ενώ το 2ο Τουρνουά «Νίκος Φιλίππου», έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς στην είσοδο του Γυμναστηρίου, θα υπάρχει καλάθι, για τη συγκέντρωση χρημάτων για τη Μονή Ντουραχάνης.
Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης του 2ου Τουρνουά «Νίκος Φιλίππου», η Επιτροπή Λειτουργίας του Νέου Κλειστού και το Συμβούλιο Πρωταθλήματος του Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ, προσκαλούν όλους τους φίλους του αθλητισμού, να παρακολουθήσουν από κοντά την «γιορτή» του Σαββατοκύριακου και να χειροκροτήσουν όλους τους συμμετέχοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου