Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Οι κορυφαίοι "μπόμπερ" των γιαννιώτικων ομάδων στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ


Μετά τους πρώτους σκόρερ των γιαννιώτικων ομάδων στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ σειρά παίρνουν οι 10 πρώτοι μπόμπερ, έπειτα από 9 αγωνιστικές.

Ο Ντίνος Τσιτσώνης ήρθε το καλοκαίρι στα Γιάννενα για λογαριασμό του IBC και η φήμη που τον συνόδευε ήταν αυτή του μεγάλου σουτέρ. Η επιβεβαίωση ήρθε λίγους μήνες αργότερα, με τον shooting guard του IBC να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας έχοντας ευστοχήσει 28 φορές από τη γραμμή των 6.75. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Δημήτρης Ζήσης με 22. Εκτός λοιπόν από την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ, ο Ζήσης βρίσκεται πολύ ψηλά και στα εύστοχα τρίποντα. Στην τρίτη θέση συναντάμε τον Μάρκο Μπαζάκα με 19. Ο νεαρός "άσος" του ΑΓΣΙ (U 20), έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του, με το τρίποντο να είναι το μεγάλο του όπλο. Μάλιστα έχει αγωνιστεί στα εφτά από τα εννιά παιχνίδια της ομάδας του.

Στη συνέχεια ακολουθούν οι Μάριος Τσίγκας και Θοδωρής Τσιρώνης που έχουν από 13 εύστοχα τρίποντα. Οι δύο παίχτες διακρίνονται για το μακρινό τους σουτ και βοηθούν πάρα πολύ τις ομάδες τους με την ικανότητά τους. 

Αναλυτικά οι 5 πρώτοι "μπόμπερ":


ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΜΑΔΑ
ΤΡΙΠΟΝΤΑ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΤΣΩΝΗΣ

IBC

28
9
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΗΣΗΣ

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

22
9
ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΑΖΑΚΑΣ

ΑΓΣΙ (U 20)

19
7
ΜΑΡΙΟΣ ΤΣΙΓΚΑΣ

ΑΓΣΙ (U 20)

13
9
ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ

IBC

13
8


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου