Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Γιορτάσαμε με μπάσκετ!



Το Nissan Γ. Καλλή Christmas Event εξελίχθηκε σε μια γιορτή του μπάσκετ, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC και ο Σπάρτακος Ιωαννίνων υποδέχθηκαν τη γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού και έπαιξαν φιλικά ματς, γονείς και παιδιά βρέθηκαν στο νέο κλειστό για να δούνε από κοντά έναν αγώνα από το… μέλλον της Α1 γυναικών, ανάμεσα σε ΠΑΣ και Παναθηναϊκό, αλλά και μεγάλες μπασκετικές φυσιογνωμίες όπως ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Γιώργος Καλαϊτζής κ.α.
Η εκδήλωση περιλάμβανε και βραβεύσεις:
Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης τιμήθηκε για την προσφορά του μπάσκετ και η Κιβωτός του Κόσμου στην Πωγωνιανή για το έργο της. Την πλακέτα παρέλαβε η Άντυ  Θεοδωρακοπούλου, υπεύθυνη της δομής στην Πωγωνιανή. Μέρος των εσόδων διατέθηκαν υπέρ της Κιβωτού.
Επίσης, βραβεύτηκε ο κ. Δημήτρης Ποδαράς, προπονητής του εφηβικού του ΠΑΟ και παλιός παίκτης, όπως επίσης και η Δήμητρα Καλέντζου για τη γυναικεία ομάδα του ΠΑΟ, παλιά παίκτρια και αυτή.
Τις βραβεύσεις έκαναν ο δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Θωμάς Μπέγκας, ο οποίος… δοκίμασε και το χέρι του από τη γραμμή του τριπόντου (τον περιμένουμε πιο… προπονημένο του χρόνου), ο κ. Άκης Καλλής και ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα WBC, κ. Γιώργος Μάστακας.
Τα παιχνίδια, παρότι φιλικά, είχαν την ένταση και τις εντυπωσιακές στιγμές τους. Στις κερκίδες βρέθηκαν οργανωμένοι φίλαθλοι τόσο του ΠΑΣ, όσο και του Παναθηναϊκού, συνυπάρχοντας άψογα και δημιουργώντας θερμή κερκίδα, σε αθλητικά και φίλαθλα πλαίσια.
Η γιορτή είχε επίσης κληρώσεις, δώρα, αλλά και εδέσματα που πρόσφεραν οι χορηγοί: Nissan Γ. Καλλή, Ζαγόρι, Ergo, SEP Market Παπαδόπουλος, Hondos και ΙΕΚ Δέλτα, τα οποία ανέλαβαν και την εντυπωσιακή τροφοδοσία.
Με αυτό τον τρόπο επιλέξαμε να αποχαιρετήσουμε το 2018. Υποσχόμαστε ότι το προσεχές διάστημα θα έχει περισσότερα events και ακόμα πιο ανεβασμένο αθλητικό επίπεδο, που μαζί θα πάει το μπάσκετ των Ιωαννίνων ακόμα πιο ψηλά. 
Καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλους και όλες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου