Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Ξεχωρίζει το παιχνίδι IBC-Θρύλος Ιωαννίνων το Σαββατοκύριακο στο Νέο Κλειστό



Με παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΔΒΕ, συνεχίζεται το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, η αγωνιστική δράση στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων.

Το παιχνίδι που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου, ανάμεσα σε IBC και Θρύλο Ιωαννίνων, συγκεντρώνει τα βλέμματα του φίλαθλου κόσμου της πόλης, ενώ το πρόγραμμα του διημέρου στο Νέο Κλειστό, περιλαμβάνει και ένα ακόμη παιχνίδι για την Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ, αυτό ανάμεσα στον Σπάρτακο και τον Κερκυραϊκό.
Ακόμη το πρόγραμμα περιλαμβάνει ματς για την Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ, ανάμεσα σε Μολοσσούς και Παραμυθιά και παιχνίδια για την Α2 κατηγορία του 4ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ νομού Ιωαννίνων «Ευγενία Μουτσίκα».
Παράλληλα, τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή, στο Νέο Κλειστό, θα γίνουν μόνο τρεις αγώνες των Τμημάτων Υποδομής των τοπικών Συλλόγων Μπάσκετ, λόγω του αναπτυξιακού προγράμματος (προπόνηση επιλογής αθλητών), που θα γίνει στο Νέο Κλειστό, την Κυριακή από τις 12.00 έως τις 2.00 το μεσημέρι, από τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές Κώστα Μίσσα και Χρήστο Σγουρίτσα.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής δράσης έχει ως εξής:
Σάββατο:
Παίδων: ΑΓΣΙ – ΚΑΕ Παραμυθιά (14.00)
Ανδρών (Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ): Μολοσσοί – ΚΑΕ Παραμυθιά (16.00)
Ανδρών (Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ): IBC – Θρύλος Ιωαννίνων (18.00)
Μίνι 2006: Θρύλος Ιωαννίνων – Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα (20.00)
Εργασιακό (Α2): Πυροσβεστική – Οικονομολόγοι (22.00).
Κυριακή:
Ανδρών (Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ): Σπάρτακος – Κερκυραϊκός (17.00)
Μίνι 2006: Σπάρτακος – IBC (19.00)
Εργασιακό (Α2): Police BC – Mechanics (21.00).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου