Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Στα Ιωάννινα το βασικό στάδιο προετοιμασίας της "Επίσημης Αγαπημένης"


Η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ των Ανδρών θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις εγκαταστάσεις του Νέου Κλειστού, όπως αποφασίστηκε σήμερα το πρωί.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική είδηση για την πόλη των Ιωαννίνων, που θα έχει την ευκαιρία να φιλοξενήσει την "Επίσημη Αγαπημένη", περίπου στα τέλη Ιουλίου, όταν υπολογίζεται να πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της ομάδας. Ο Δήμαρχος της πόλης Θωμάς Μπέγκας, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Κ. Γιώργο Βασιλακόπουλο και συμφώνησαν η Εθνική, να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Νέο Κλειστό.

Να θυμίσουμε ότι άπαντες στην Ε.Ο.Κ., είχαν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι πέρυσι το καλοκαίρι, όταν η Εθνική Ομάδα Γυναικών είχε πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Νέο Κλειστό, λίγο πριν αναχωρήσει για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας. Επίσης, το Νέο Κλειστό είχε φιλοξενήσει και δυο ομάδες της Basket League, το Περιστέρι και το Λαύριο, που επίσης είχαν φύγει από την πόλη με τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου