Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Θρύλος Ιωαννίνων: Εξέδωσε ανακοίνωση για το παιχνίδι με τον Πρωτέα Ηγουμενίτσας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Θρύλος Ιωαννίνων, σχετικά με το χθεσινό εξ΄αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής κόντρα στον Πρωτέα Ηγουμενίτσας.
Όπως τονίζεται, οι παίχτες της ομάδας κατέθεσαν ότι είχαν στο παρκέ, όμως η διαιτησία δε στάθηκε στο ύψος της στο τελευταίο δεκάλεπτο, χαλώντας την εικόνα του παιχνιδιού.
Η διοίκηση του Θρύλου, ευχαρίστησε τον Πρωτέα Ηγουμενίτσας για την άψογη φιλοξενία, δίνοντάς τους παράλληλα συγχαρητήρια για τη νίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Θρύλου Ιωαννίνων:

Για το εξ’ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα του Πρωτέα στην Ηγουμενίτσα. Κυρίαρχο σημείο ήταν οι πάρα πολλές ελλείψεις που είχαμε και παραταχθήκαμε με ρόστερ μόλις 8 παικτών.  
Παρά τις απουσίες οι παίκτες ξεκίνησαν πολύ συγκεντρωμένοι και έδειξαν την πρόθεση να κοιτάξουν στα μάτια την υπερπλήρης ομάδα του Πρωτέα. Μέσα από την ένταση στην άμυνα αλλά και την υπομονή στην επίθεση το δεκάλεπτο έκλεισε με σκορ 11-17.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας πλήρωσε την έλλειψη βάθους στον πάγκο και η κούραση φάνηκε μέσα από βιαστικές επιθέσεις και αβίαστα λάθη και η γηπεδούχος ομάδα έκανε μια αντεπίθεση διαρκείας και κατάφερε να μπει στην ανάπαυλα προηγούμενη με 28-26.
Η τρίτη περίοδος ήταν πιο αποτελεσματική για την ομάδα μας που μπόρεσε να ελέγξει τον ρυθμό και να μείνει στο παιχνίδι. Δυστυχώς δεν άργησαν να παίξουν τον ρόλο τους και τα φάουλ αφού οι παίκτες μας ένιωθαν την κούραση. Σκορ 3ης περιόδου 45-42.
Και κάπου εκεί το καλό και ουσιαστικό μπάσκετ σταμάτησε να πρωταγωνιστεί και τον ρόλο αυτό ανέλαβαν οι διαιτητές. Άνευ λόγου και αιτίας έχασαν απόλυτα τον έλεγχο του παιχνιδιού και τον σεβασμό όλων των παικτών και κατάφεραν με τις αποφάσεις τους αλλά και την στάση τους να χαλάσουν την εικόνα ενός πολύ όμορφου και ανταγωνιστικού παιχνιδιού. Επιμέρους σκορ 22-10 και τελικό 67-52. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Πρωτέα της οποίας παίκτες και διοικούντες ήταν άψογη στην φιλοξενία τους.
Πολλά μπράβο στους αθλητές μας που κατέθεσαν ότι είχαν στον παρκέ.
Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας το Σάββατο 24/11 στις 18.00 με αντίπαλο το IBC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου