Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Εύκολη φιλική νίκη του Βίκου ΠΑΣ Γιάννινα επί του Σπάρτακου (vids,pics)


Φιλικό αγώνα έδωσαν σήμερα το βράδυ στο Νέο Κλειστό ο Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα και ο Σπάρτακος, με τον ΠΑΣ να επικρατεί άνετα με 70-33.

Πολλές οι απουσίες για τον ΠΑΣ, αφού δεν αγωνίστηκαν οι Δημήτρης Μάντζιος, Θοδωρής Πανάρας, Σάκης Πρέντζας, Θοδωρής Τσίρμπας-Αναγνώστου, Μάριος Μακρής. Όμως και ο Σπάρτακος παρατάχθηκε στον αγώνα με απουσίες, με τις πιο "ηχηρές" να είναι αυτές του Γιώργου Ντρίτσου και του Παντελή Νικηφορίδη. Οι δύο ομάδες πειραματίστηκαν αρκετά και δοκίμασαν πολλά σχήματα. Πολύ καλή η άμυνα του ΠΑΣ, που δείχνει ότι τη φετινή σεζόν θα είναι κυρίαρχο στοιχείο του παιχνιδιού του.


Ο Θωμάς Κωστόπουλος είχε στην αρχική του πεντάδα τους Γεωργίου, Πανταζή, Καραγκιολίδη, Πάτρα και Παναγιώτη Μάντζιο, ενώ ο Σπάρτακος ξεκίνησε με τους Κόρδα, Ζήση, Μάστορα, Κιμισκίδη και Λαμπρόπουλο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε φουριόζος και στο 6΄προηγήθηκε με 14-5. Το δεκάλεπτο έληξε με τους παίχτες του Κωστόπουλου μπροστά στο σκορ με 22-10. Στο 14΄ η διαφορά ανέβηκε πάνω από τους 20 πόντους (33-10), ενώ η λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τον ΠΑΣ να προηγείται άνετα με 46-12.


Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν το καλύτερο για τον Σπάρτακο, αφού με επιμέρους σκορ 14-7, κατάφερε να μειώσει σε 53-26. Η άμυνα των παιχτών του Σπάρτακου ήταν πολύ καλή και περιόρισε τα επιθετικά ατού του ΠΑΣ . Ο κόουτς Κωστόπουλος τα "έψαλλε" σε εκείνο το σημείο στους παίχτες του, για τη χαλάρωση που έδειξαν, οι οποίοι αντέδρασαν στο τελευταίο δεκάλεπτο και με επιμέρους σκορ 17-7, έφτασαν στο άνετο 70-33. Ο Σπάρτακος, σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έδωσε ευκαιρία σε πολλά νέα παιδιά να αγωνιστούν.


Τα δεκάλεπτα: 22-10,46-12,53-26,70-33

Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα(Κωστόπουλος): Γεωργίου, Πανταζής, Γιωτάκης, Μουζακίτης, Καραγκιολίδης, Πάτρας, Μάντζιος Παναγιώτης

Σπάρτακος(Καΐκας): Κόρδας, Ζήσης, Βαράκας, Δήμος, Κιμισκίδης, Μάστορας, Πλιάκος, Λαμπρόπουλος, Κύρκος, Μάνος, Κοσμάς


Δημήτρης Κοσίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου