Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Παρουσίασε τη νέα εντυπωσιακή φανέλα ο Άκτιος Απόλλων


Τη νέα εναλλακτική εμφάνιση ενόψει της σεζόν 2018-2019 παρουσίασε ο Άκτιος Απόλλων. Πρόκειται για μία πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνιση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Ο Άκτιος Απόλλων Πρέβεζας επιθυμεί να δώσει την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας να ρίξουν μία πρώτη ματιά στη νέα εναλλακτική αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας ανδρών μας, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Η νέα φανέλα είναι μία προσφορά των 2 μεγάλων μας χορηγών , της επιχείρησης ΓΕΥΣΗ & ΑΡΩΜΑ (Λεωφ. Ειρήνης 41 , Πρέβεζα) των αδερφών Καρασαβόγλου και της εταιρίας HAUSBRANDT Caffe  ενώ την επιμέλεια της ανέλαβε η εταιρία  NICKAN .

Η νέα μας αγωνιστική εμφάνιση είναι αφιερωμένη στην πόλη μας , στην πόλη που αγαπάμε και εκπροσωπούμε , την Πρέβεζα αλλά και σε ένα φίλο της ομάδας που αγαπούσε το μπάσκετ όσο τίποτα και πλεόν ζει μόνο στη μνήμη μας και στις καρδιές μας.

Στη νέα μας φανέλα απεικονίζεται ένα από τα ιστορικά μνημεία της πόλης μας και σημείο αναφοράς της κεντρικής αγοράς, το «Ρολόι» του Αγ. Χαραλάμπους. Το κύριο χρώμα της εμφάνισης είναι αφιερωμένο στο Ιόνιο πέλαγος και στη θάλασσα του Αμβρακικού κόλπου που με στοργή αγκαλιάζουν την πόλη μας δίνοντάς της μορφή ενός νησιού.

Τέλος η νέα εμφάνιση συνδυάζει όλα αυτά τα στοιχεία με λεπτομέρειες και  πινελιές από το τρίτο χρώμα της ομάδας μας που είναι το πορτοκαλί.
Ευελπιστούμε πως η νέα μας εμφάνιση που είναι γεμάτη Πρέβεζα και συναισθήματα , να είναι «γούρικη» για τους αθλητές μας και να συνδυαστεί με πολλές χαρούμενες στιγμές για το σωματείο μας.

Ευχαριστούμε ακόμα μια φορά τους μεγάλους μας χορηγούς, τους αδερφούς Καρασαβόγλου, την επιχείρηση ΓΕΥΣΗ & ΑΡΩΜΑ και την εταιρία HAUSBRANDT Caffe για την μεγάλη προσφορά προς το σωματείο μας.

Δείτε εδώ το βίντεο με την παρουσίαση της φανέλας:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου